Spring til indhold

Business Intelligence


Rapportering

Altova StyleVision

Altova StyleVision er en grafisk rapportbygger til XML, XBRL og databasedata. Dit enkelt træk-og-slip rapportdesign giver dig mulighed for at publicere data i HTML, PDF, Word og eForms samtidigt.

Crystal Reports

SAP Crystal Reports software gør næsten enhver datakilde til interaktiv, handlingsorienteret information, der kan tilgås offline eller online fra applikationer, portaler og mobile enheder.

QuickReport Pro

QuickReport er et sæt komponenter og kontroller, der gør det muligt at designe og få vist rapporter i Delphi og C++ Builder IDE'er. Applikationer inklusive Quickreport-funktionalitet kan derefter implementeres royaltyfrit.

Yellowfin

Yellowfin er en global Business Intelligence (BI) og analyseplatform dedikeret til at gøre det muligt for produktchefer at forbedre deres applikations analytiske oplevelser med indlejret BI og løse reelle enterprise analytiske udfordringer og hjælper forretningsfolk med at forstå ikke kun, hvad der skete, men hvorfor det skete.

SQL BI Manager

SQL BI Manager giver agentfri overvågning af servere og tjenester til SQL Server Analysis Services, SQL Server Reporting Services og SQL Server Integration Services.

en_GBEngelsk