Spring til indhold

Databaseværktøjer


Application Performance

Precise

Accelerer virksomhedens ydeevne med end-to-end-ydelsesovervågning af databaser og applikationer.


Backup og administration

DBArtisan

DBArtisan er et prisvindende DBA-værktøj til enterprise- bred databaseadministration. DBArtisan giver dig mulighed for at administrere alle dine kritiske databaser, der kører på nuværende versioner af IBM DB2, Oracle, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, MySQL, Snowflake, Sybase og Teradata systems, fra en enkelt, konsistent, brugervenlig grænseflade.

SQL Admin Toolset

Databaseadministratorer har brug for enkle og hurtige måder at administrere deres SQL Server-miljø på. SQL Admin Toolset leverer 24 vigtige desktopværktøjer til SQL Server for at spare tid ved at forenkle rutinemæssige administrative opgaver og fejlfindingsopgaver.

SQL Enterprise Job Manager

SQL Enterprise Job Manager overvåger og administrerer SQL Server-agentjob og Windows opgaver. Det velkendte kalenderlayout gør det nemt at se status, administrere detaljer og gennemgå historik for enhver opgave eller instans i dit miljø.

SQL Safe Backup

SQL Safe Backup leverer en højtydende backup- og gendannelsesløsning til SQL-serverdatabaser

SQL Virtual Database

SQL Virtual Database er drevet af en unik, patentanmeldt gendannelsesteknologi, der får backupfiler til at opføre sig som almindelige fysiske databaser. Denne teknologi giver dig mulighed for at oprette virtuelle databaser ved direkte at vedhæfte backup-filer til SQL Server uden at kræve en gendannelse.

SQL Toolbox

SQL Toolbox giver en alsidig samling af SQL Server-værktøjer, fra administration til disaster recovery management og ydelsesjustering.


Datamodellering og arkitektur

Enterprise Architect

Et fuldt udstyret UML-modelleringsmiljø for arbejdsgrupper, analytikere og udviklere.

ER/Studio

ER/Studio er dataarkitektur og databasedesignsoftware, der er kompatibel med flere databaseplatforme og bruges af dataarkitekter, datamodellere, databaseadministratorer og forretningsanalytikere til at skabe og administrere databasedesign, dokumentere og genbruge dataaktiver.


Databaseudvikling

DB Change Manager

DB Change Manager sporer og administrerer komplekse databaseskemaændringer for flere platforme fra en enkelt brugergrænseflade. Den afslører, sporer og rapporterer om databaseændringer.


Database programmer

SQL Comparison Toolset

SQL Comparison Toolset giver mange forskellige værktøjer til at diagnosticere, administrere og analysere SQL Server-instanser på tværs af din enterprise.

DB PowerStudio

DB PowerStudio leverer komplet databasestyring og -udvikling, fra administration og ændringsstyring til forespørgselsjustering og -udvikling til flere databaseplatforme.

SQL Management Suite

En suite af kraftfulde værktøjer til at administrere SQL-servere on-premise i skyen, herunder overvåge ydeevne, analysere arbejdsbyrden, justere forespørgsler, defragmentere indekser, revidere for overholdelse, administrere sikkerhed og administrere disaster recovery.

SQL Security Suite

Kraftige værktøjer til at revidere og sikre SQL-servere og data


Overvågning og ydeevne

DB Optimizer

Embarcadero DB Optimizer forenkler SQL-optimering og -udvikling for applikationsudviklere med mange funktioner til at forbedre produktiviteten og reducere fejl. En rig SQL IDE med sætningsjustering, datakildeprofilering, kodefuldførelse, fejlkontrol i realtid, kodeformatering og sofistikerede objektvalideringsværktøjer hjælper med at strømline kodningsopgaver.

SQL BI Manager

SQL BI Manager giver agentfri overvågning af servere og tjenester til SQL Server Analysis Services, SQL Server Reporting Services og SQL Server Integration Services.

SQL Defrag Manager

SQL Defrag Manager er en unik SQL Server-indeksdefragmenteringsløsning, der automatiserer den tidskrævende proces med at finde fragmenterede indekser baseret på parametre, som du definerer i en politik for den målrettede database.

SQL Diagnostic Manager

SQL Diagnostic Manager til SQL Server er en kraftfuld løsning til præstationsovervågning, alarmering, diagnostik og rapportering til Microsoft SQL Server. Det underretter proaktivt administratorer om problemer med sundhed, ydeevne og tilgængelighed.

SQL Doctor

SQL Doctor indsamler oplysninger om SQL Server-ydelse, analyserer dem og bestemmer opløsningen i minutter i stedet for timer. Det udnytter gennemprøvet bedste praksis i branchen godkendt af SQL Server MVP'er til at analysere ydeevnen og give anbefalinger.

SQL Inventory Manager

SQL Inventory Manager giver grundlæggende oplysninger om dine SQL Server-aktiver for at hjælpe dig med at spore, rapportere om og administrere dit databasemiljø fra et webbaseret dashboard.

SQL Toolbox

SQL Toolbox giver en alsidig samling af SQL Server-værktøjer, fra administration til disaster recovery management og ydelsesjustering.


Sikkerhed og Compliance

SQL Compliance Manager

Forenkle dine SQL Server-revisioner. SQL Compliance Manager er en omfattende revisionsløsning, der bruger politikbaserede algoritmer til at spore ændringer af dine SQL Server-objekter og -data. SQL Compliance Manager giver dig detaljeret synlighed for at bestemme, hvem der gjorde "hvad", "hvornår", "hvor" og "hvordan", om begivenheden er initieret af privilegerede brugere eller hackere.

SQL Secure

IDERA SQL Secure opdager sikkerhedssårbarheder og brugertilladelser til SQL Server-instanser, der er implementeret på fysiske, cloud- og virtuelle værter og sikrer, at sikkerhedspolitikker håndhæves på tværs af hele miljøet.


SQL Database

Interbase

InterBase er en omkostningseffektiv, ingen administration og let, men kraftfuld indlejrbar database til dine virksomhedskritiske apps.

en_GBEngelsk