Spring til indhold

Altair Inspire

Accelerer simuleringsdrevet design

Anvendt tidligt i produktudviklingens livscyklus accelererer Inspire skabelsen, optimeringen og undersøgelsen af ​​innovative, strukturelt effektive dele og samlinger gennem samarbejde.

Inspires prisvindende brugeroplevelse til oprettelse og modifikation af geometri kan læres på blot et par timer og leverer pålidelig Altair-løserkraft:

  • Strukturel analyse med hastigheden og nøjagtigheden af ​​Altair® SimSolid® – som uafhængigt valideret af NAFEMS – giver mulighed for at analysere store samlinger og komplekse dele.
  • Dynamisk bevægelsessimulering, inklusive belastningsudtrækning, ved hjælp af det pålidelige multi-body systems analyse af Altair® MotionSolve®.
  • Branchestandarden for strukturel effektivitet, topologioptimering af Altair® OptiStruct®, for det generative design af praktisk, levedygtig og fabrikerbar geometri.

Inspire gør det muligt for både simuleringsanalytikere og designere at udføre what-if-undersøgelser hurtigere, nemmere og frem for alt tidligere, hvilket tilskynder til samarbejde og reducerer produkttiden til markedet.

Om

Om Altair Inspire

Hvorfor Inspire?

Hvorfor Inspire?

Opret og modificer design med lethed

Opret, modificer og udvis solide modeller hurtigt, brug PolyNURBS til at skabe en glat geometri i fri form og studere flere samlingskonfigurationer.

Optimer til fremstillingsevne

Kom frem til den ideelle designretning ekstremt tidligt i processen: Topologioptimering er baseret på fysik og observerer fremstillingsprocessens begrænsninger.

Simuler med designhastigheden

Oplev et interaktivt ingeniørdesignmiljø til hurtig designudforskning og produktskabelse uden behov for at investere i ny computerhardware.

Nøglefunktioner

Geometri skabelse og forenkling

Opret, modificer og de-feature solide modeller ved hjælp af Inspires modelleringsværktøjer. Udnyt SimSolids hastighed og nøjagtighed til at evaluere flere varianter.

Dynamisk bevægelse

Generer nemt dynamisk bevægelse af komplekse mekanismer, der automatisk identificerer kontakter, led, fjedre og dæmpere.

Topologi optimering

Inspire tilbyder en række topologimuligheder, herunder: optimeringsmål, spændings- og forskydningsbegrænsninger, acceleration, tyngdekraft og temperaturbelastningsforhold.

Design til additiv fremstilling

Design til additiv fremstilling med kontrolelementer til udhængsform for at hjælpe med at reducere udhæng for at skabe mere selvbærende strukturer.

Strukturel analyse

Undersøg lineær statisk og normal tilstandsanalyse på en model og visualiser forskydning, sikkerhedsfaktor, procent af udbytte, spænding og kompression, von Mises-spænding og hovedspænding.

Monteringskonfiguration

Opret flere samlingskonfigurationer, som derefter kan bruges til at evaluere forskellige designscenarier og de resulterende koncepter.

Licenser

Altair enheder

At være "all-in" betyder at bruge mere end tre årtier på at pionere løsninger, der transformerer verden. Da vi udviklede vores patenterede licenssystemstem, sigtede vi efter at lægge innovationskraften i enhvers hænder i overensstemmelse med vores forpligtelse til at demokratisere softwaretilgængelighed. Det var revolutionerende dengang, og det er stadig revolutionært i dag. Altair-enheder har været, og vil forblive, all-in og altid-på – og det er noget, ingen andre kan sige.

Hvad mener vi, når vi siger, at Altair-enheder er all-in og altid tændt? Det er enkelt – brugere får fuld adgang til vores softwareværktøjer, når de har brug for dem, og de kan bestemme, hvornår, hvor og hvordan de vil bruge forskellige værktøjer uden at skulle bekymre sig om, om de er berettiget til adgang.

Enheder giver brugerne fleksibilitet at køre software hvor som helst, den frihed at vælge, hvilke softwareværktøjer de har brug for, når de har brug for dem, og uden sidestykke værdi der maksimerer brugen og minimerer omkostningerne.

Kontakt os for mere information

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Klik her for at besøge vores hjælpecenter og vidensbase!

Anbefalede ressourcer og links:

en_GBEngelsk