Spring til indhold

Mobil og Embedded

C++ Builder 11.2

C++Builder er en avanceret IDE til moderne C++, med højproduktive biblioteker, der hjælper dig med at levere lynhurtige, indbyggede apps med fantastisk brugeroplevelse til dine kunder på Windows og iOS. Uafhængige udviklere og enterprise hold drage fordel af C++Builder at opnå ensartede projektleverancer mindst 5 gange hurtigere end konkurrerende løsninger.

Delphi 11.2

Delphi® er verdens mest avancerede IDE til hurtig udvikling med kraftfulde funktioner og visuelle designværktøjer. Skab højtydende native applikationer til milliarder af brugere på Windows, macOS, iOS, Android og Linux. Drag fordel af klassens bedste Windows platformintegration til at bygge visuelt og teknologisk imponerende apps klar til Windows 11.

RAD Studio 11.2

RAD Studio er den ultimative IDE til single-source multi-platform native applikationsudvikling ved hjælp af integrerede værktøjskæder og visuelle designere, drevet af Delphi og moderne C++. Udnyt klassens bedste Windows platformintegration og en fleksibel komponentbaseret arkitektur til at kompilere højtydende apps fra én kodebase til milliarder af brugere på Windows, macOS, iOS, Android og Linux.

Interbase

InterBase, den IoT-prisvindende database, beskytter dit systemstems med sikker krypteret datalagring, punkt-i-tidsgendannelse, afbrudt sporing af feltniveauændringer, der skaleres til 1,000-vis af enheder og mere, alt sammen i en kraftfuld letvægts, indlejrbar, admin-fri database. Betroet af medicinsk systems globalt, med InterBase du kan integrere, implementere og slappe af!

Appkode

AppCode er en Objective-C IDE til udviklere, der bygger apps til Apple-enheder såsom Macs, iPhones og iPads. Det er fokuseret på udviklerproduktivitet, kodekvalitet og tæt integration med Xcode. Denne smarte IDE kommer med gennemtænkt og praktisk kodenavigation og kodefuldførelse, kodeanalyse med hurtige løsninger og bedre koderefaktoreringer.

Intel® oneAPI Base & IOT Toolkit

Drag fordel af hurtig integration på tværs af softwarestakken og optimeret ydeevne og strømeffektivitet for hurtigt at bringe IoT-løsninger på markedet. Intel oneAPI Base & IoT Toolkit hjælpe med at muliggøre en mere intelligent, effektiv IoT, understøttende enterprises, der bevæger sig til kanten for at fange flere data, analysere dem hurtigt og reagere hurtigt på dem.

en_GBEngelsk