Spring til indhold

AppCode 2022

Smart IDE til iOS- og macOS-udvikling

AppCode er en Objective-C IDE til udviklere, der bygger apps til Apple-enheder såsom Macs, iPhones og iPads. Det er fokuseret på udviklerproduktivitet, kodekvalitet og tæt integration med Xcode. Denne smarte IDE kommer med gennemtænkt og praktisk kodenavigation og kodefuldførelse, kodeanalyse med hurtige løsninger og bedre koderefaktoreringer. Du kan åbne og oprette Xcode-projekter og køre din app på en iOS-enhed eller i en simulator. Takket være en dybdegående forståelse af din kodestruktur, tager AppCode sig af dine rutineopgaver og sparer dig for ekstra indtastning.

 • Smart editor: Hop til enhver fil, klasse eller symbol i dit projekt på ingen tid. Brug hierarkiske og strukturerede visninger til at navigere gennem din projektstruktur.
 • Grundig kodeanalyse: AppCode overvåger konstant kvaliteten af ​​din kode. Den advarer dig om fejl og lugte og foreslår hurtige løsninger til at løse dem automatisk.
 • Smart afslutning: AppCode tilbyder to slags kodefuldførelse: grundlæggende fuldførelse, mens du skriver, og mere avanceret Smart-fuldførelse til præcis filtrering.
 • Pålidelige refactorings: Rediger og forbedre din kode til enhver tid med sikre, nøjagtige, pålidelige refactorings.

Med AppCode føles det som om koden flyver fra mit hoved til skærmen.

Om

Om AppCode

Produktiv enhedstest

Ud af æsken understøtter AppCode XCTest, Quick, Kiwi, Catch, Boost.Test og Google Test-testrammerne. Kodegenereringshandling for at få enhedstestmetoder gør dig mere produktiv. Brug ⌘N til at få testmetoder i overensstemmelse med konteksten.

Mange sprog, en IDE

AppCode understøtter indbygget Objective-C, Swift, C og C++ (inklusive moderne C++-standarder, libc++ og Boost), samt JavaScript, XML, HTML, CSS og XPath.

Omdøb refactoring

Omdøb variabler, konstanter, funktioner, typenavne og klasser og vær sikker på, at AppCode vil opdatere alle anvendelser på tværs af hele kodebasen for dig.

Tilsidesæt/implementer

Skær ned på rutinen, når du implementerer eller tilsidesætter metoder – AppCode opretter en stub med en eller anden standardkode til dig.

Opret fra brug

Har du nogensinde drømt om at oprette en funktions-, konstant-, variabel- eller egenskabsdeklaration blot ved at bruge den i din kode? Du skal blot trykke på ⌥⏎ og få den oprettet automatisk på det rigtige sted!

Den komplette oplevelse

AppCode er 100 % kompatibel og interoperabel med Xcode, uden yderligere konfiguration påkrævet, og integreres problemfrit med CocoaPods, Reveal-applikationen, det mest populære versionskontrolsystemstems og en række spørgsmål trackers.

Klik venligst her for at opdage alle funktionerne!

Nyheder

Hvad er nyt i AppCode 2022.2?

UML klasse diagrams

AppCode 2022.2 lader dig generere UML klasse diagrams til Objective-C og Swift. Den diagrams hjælpe dig med at analysere strukturen af ​​din applikation ved at vise typer sammen med deres forbindelser, metoder og felter.

Sprogunderstøttelse

AppCode 2022.2 er tilpasset mange nye Swift- og Objective-C-ændringer, herunder understøttelse af samtidig interoperabilitet med Objective-C og eksistentiel evt.

Kode dokumentation

Gengivelse af kodedokumentation blev væsentligt forbedret. Derudover anvender AppCode 2022.2 nu grundlæggende syntaksfremhævning, når der vises dokumentationskommentarer i pop op-vinduet Hurtig dokumentation.

Klik venligst her for at se, hvad der er nyt!

Systemkrav

Systemkrav

 • Xcode 12.5-13.3
 • macOS 11 eller højere
 • 2 GB ledig RAM minimum, 8 GB i alt system RAM anbefales
 • 2.5 GB harddiskplads, SSD anbefales
 • 1024 × 768 minimum skærmopløsning

Licenser

Licensmuligheder

JetBrains bruger en abonnementsbaseret licensmodel, der giver dig mulighed for at købe årlige abonnementer, der inkluderer alle fejlrettelsesopdateringer. Den nye licensmodel inkluderer også evige reservelicenser. Når du køber et årsabonnement, får du straks en evigvarende reservelicens til den nøjagtige version, der er tilgængelig på købstidspunktet.

Kommercielt årligt abonnement for juridiske enheder, herunder virksomheder og organisationer (både for-profit og non-profit), der kræver softwaren til generel kommerciel brug. En juridisk enhed kan bruge softwaren under Business-abonnementet på enhver computer, operativsystemstem, og af enhver udvikler inden for en juridisk enhed, forudsat at det samlede antal samtidige brugere aldrig overstiger antallet af abonnementer købt af den juridiske enhed.

Kommercielt årsabonnement inkluderer

 • Gratis ubegrænset e-mailadgang til teknisk support og online-supportressourcer i perioden for Business-abonnementet
 • Gratis generelt tilgængelige opgraderinger af fejlrettelser, mindre udgivelser og større udgivelser til den licenserede JetBrains IntelliJ IDEA-udgave i perioden med Business-abonnementet
 • Tilgængelig for enhver juridisk enhed (virksomheder og organisationer, herunder non-profit og regering)
 • Licensen ejes af den juridiske enhed, ikke af en enkeltperson
 • Ikke-overførbar begrænsning: Brug af softwaren er begrænset til den juridiske enhed uden ret til overførsel. Virksomheder og organisationer kan kun overføre deres licenser mellem medarbejdere og entreprenører
 • Det licenserede formål med brugen er generel kommerciel brug
 • Flerbrugerlicens – det samlede antal samtidige softwarebrugere kan ikke overstige antallet af købte abonnementer
 • Licensperioden er tidsbegrænset, baseret på årlige abonnementsbetalinger
 • Perpetual reserve-licens: Din licens er IKKE evigvarende. Den nye licensmodel inkluderer evige reservelicenser. En evigvarende fallback-licens er en licens, der giver dig mulighed for at bruge en specifik version af softwaren, efter dit Business-abonnement udløber. Den specifikke version af softwaren, du kan falde tilbage til at bruge, når dit Business-abonnement udløber, vil være den nøjagtige version, der er tilgængelig på tidspunktet for dit køb.

Sammenligning af kommerciel og personlig licens

Kommerciel licens (virksomhed og organisationer)

 • Tilgængelig for: Enhver juridisk enhed (virksomheder og organisationer, herunder non-profit og regering)
 • Flerbrugerlicens: Ja, det samlede antal samtidige softwarebrugere kan ikke overstige antallet af købte abonnementer
 • Licensperiode: Tidsbegrænset, baseret på månedlige og årlige abonnementsbetalinger
 • Tildeling af reservelicens: Ja, 12 foregående måneders uafbrudte abonnementsbetalinger er påkrævet

Personlig licens (individuel)

 • Tilgængelig for: Privatpersoner, der køber for egne midler. Kan ikke købes eller refunderes af virksomheder
 • Flerbrugerlicens: Nej, softwaren kan udelukkende bruges af den person, der har købt et abonnement
 • Licensperiode: Tidsbegrænset, baseret på månedlige og årlige abonnementsbetalinger
 • Tildeling af reservelicens: Ja, 12 foregående måneders uafbrudte abonnementsbetalinger er påkrævet

Support

Support

I abonnementet er følgende Support og Vedligeholdelse med JetBrains inkluderet.

 • Ubegrænset adgang til teknisk support via e-mail
 • Gratis opgraderinger til alle mindre og større udgivelser, inklusive fejlrettelser

Klik venligst her for at kontakte JetBrains support!

Anbefalede ressourcer og links: