Spring til indhold

InterBase 2020 Update 3

InterBase er en ultrahurtig, skalerbar, indlejrbar SQL-database med datasikkerhed i kommerciel kvalitet, gendannelse af katastrofer og ændringssynkronisering

Embarcadero InterBase er en fuld-funktionel, højtydende, krypterbar, multiplatform og skalerbar relationel database til udviklere, der ønsker at indlejre en lavpris, nul admin, letvægts, sikker database i deres tværplatformforbundne applikationer. Med InterBase, får du kraftfuld adgangskontrol, dataændringsstyring, katastrofegendannelse og journalføring og understøttelse af populære databasedrivere for øget implementeringsfleksibilitet.

 • Sikkert: InterBase giver over-the-wire og hvilende kryptering, separat sikkerhedslogin og rollebaseret brugersikkerhed.
 • Letvægt: InterBase er en af ​​de hurtigste native databaser til rådighed, med et lille, let fodaftryk.
 • Robust: Interbase understøtter effektiv katastrofegendannelsesplanlægning gennem live backups, inkrementelle dumps, multithreaded-gendannelse, fremskrivningslogning og punkt-i-tidsgendannelse.
 • Effektiv: InterBase's Change Views-funktion reducerer udviklingstid, netværksomkostninger og server-CPU-efterspørgsel.
 • Selvhjulpen: InterBase vil bare løbe og løbe og løbe! Selv med de hårdest arbejdende databaser, der behandler mere end 10,000 transaktioner hvert sekund.
 • Fleksibel: Multi-Platform Support. Kører videre Windows, Linux, macOS, Android og iOS.
 • SQL-kompatibel: InterBase er en SQL-standard-kompatibel database. InterBase følger strengt SQL industristandarder

InterBase vil bare løbe og løbe og løbe! Selv med de hårdest arbejdende databaser, der behandler mere end 10,000 transaktioner hvert sekund, kan det tage år, før du skal sikkerhedskopiere og gendanne den seneste InterBase database server.

Om

Om Interbase

Alt hvad en SQL-database skal være

Sikkert

Angreb på databaser og tab af data kan være dyre og føre til tab af kunders tillid (og forretning), reguleringsindgreb og store bøder. InterBase giver over-the-wire og hvilende kryptering, separat sikkerhedslogin og rollebaseret brugersikkerhed. InterBase opretholder fuld on-disk-kryptering, mens den tilføjer ubetydelig overhead til databasehastighed og ydeevne.

 • Kryptering på tværs af platforme. InterBase understøtter kryptering over ledningen mellem serveren og klienter og data i hvile (DES og AES 256-bit kryptering). InterBase kryptering er indbygget som en del af dets enkeltfilformat på tværs af platforme.
 • Separat sikkerhedslogin. Datasynlighed er defineret af et specialist-login til databasen (SYSDSO) med en granularitet på kolonneniveau, der sikrer, at selv udviklere ikke kan omgå kryptering for at se og søge efter følsomme data.
 • Reduceret risiko. Indbygget granulær kryptering på kolonneniveau reducerer drastisk risikoen for databrud gennem kravændringer og produktrefaktorering, da dit datalag (og ikke din applikation) styrer datasynlighed.
 • Rollebaseret brugersikkerhed. Definer brugersikkerhedsroller, der stemmer overens med jobroller (Regnskab, Accounts Manager, Salg, HR osv.) for nemt at tilføje eller fjerne adgang til data og ændre sporing på tværs af dit systemstem.
 • Krypterede sikkerhedskopier. InterBase understøtter også en backup-specifik krypteringsnøgle, der gør det muligt at oprette en krypteret sikkerhedskopi og opfylder behovene hos dem, der kræver kommandolinjesikkerhedskopiering, der skal køres via planlægning.
Når du har brug for en pålidelig indlejret database-tillid InterBase.

Letvægt

InterBase er en af ​​de hurtigste native databaser til rådighed, med et lille, let fodaftryk. InterBase udnytter nutidens multicore CPU'er og multi-CPU systems, kombineret med en unik versionstilgang og avanceret disk I/O-cache, for at hente og opdatere dine data lynende hurtigt.

 • Lille fodaftryk. I sin mindste udbredelse, InterBase er kun et par megabyte. Det lille fodaftryk på disken og krav til hukommelsen gør den ideel til enhver enhed, der kræver en integreret databasemotor af kommerciel kvalitet.
 • Hurtig installation. InterBase serveren installeres fuldstændigt på få sekunder med et integreret installationsprogram for at give mulighed for lydløs installation af server- og klientdrivere. Når det kommer til InterBase ToGo, ingen installation er påkrævet! Bare implementer InterBase biblioteker sammen med din ansøgning.
 • Hurtigere data. InterBase's Change Views forbedrer datahastigheden og skalerbarheden ved dramatisk at reducere mængden af ​​flyttede data og sænke dataomkostninger, netværkstrafik, server-CPU-behov og disk I/O.
 • Write-Ahead logning. Journalføring giver sikkerheden ved straks at skrive ændringer til disk med fordelene ved et komplet databasesystem i hukommelsenstem. Aktiver journalføring gennem en enkelt SQL-linje uden ændringer i din applikation.
Interbase er letvægts.

Robust

Din app og virksomhed kører på data, hvilket gør databasekatastrofegendannelse til en kritisk funktion. Interbase understøtter effektiv katastrofegendannelsesplanlægning gennem live backups, inkrementelle dumps, multithreaded-gendannelse, fremskrivningslogning og punkt-i-tidsgendannelse. Databasen kan sikkerhedskopieres via kommandolinjen, vores admin-værktøjer, via kode ved hjælp af backup-API'erne eller ODBC-driverens GUI.

 • Live sikkerhedskopier. InterBase's multiversionsarkitektur muliggør backup af snapshots, mens brugerne stadig er forbundet og ændrer databasen.
 • Distinguished Data Dumps. Fornemme datadumps skaber hurtigt en skrivebeskyttet kopi af din database. I et DR-scenarie er det hurtigere at skifte databasen til at læse/skrive end at vente på en gendannelse. Førstegangsopsætninger opretter en komplet kopi af databasen, mens efterfølgende kørsler opdaterer kopien med kun ændringerne til den primære database.
 • Hurtige gendannelser. InterBase gendanner ved hjælp af flere tråde på flere processorer for at sikre den hurtigst mulige gendannelse af databasen og indekserne.
 • Write-Ahead logning. InterBase's journalføring giver sikkerheden ved straks at skrive ændringer til disken med fordelene ved et komplet databasesystem i hukommelsenstem. Aktiver journalføring med en enkelt linje SQL.
 • Point-in-Time Recovery. Vend hurtigt databasen tilbage til et hvilket som helst sekund i tid ved hjælp af journalarkiver. Journalarkiver kan gemmes uden for enheden for at give en hurtig gendannelse, selvom sikkerhedskopieringen ikke er kørt.
InterBase er modstandsdygtig.

Effektiv

InterBase's Change Views-funktion reducerer udviklingstid, netværksomkostninger og server-CPU-behov forbundet med andre replikeringsmetoder, der er afhængige af traditionelle ændringssporingsmetoder. Som et resultat, drager udviklingsteams fordel af omkostningsbesparelser, tidsbesparelser og forbedret brugeroplevelse.

 • Logfri replikering. InterBase's Change Views eliminerer almindelige skalerbarhedsproblemer forbundet med logtabeller og tidsstempelfelter.
 • Sikre dataændringsabonnementer. Når en enhed er tildelt rettigheder og abonnerer på specifikke tabeller eller kolonner med data, sporer den, hvad der ændrer sig på feltniveauet for det pågældende abonnement. Denne enkle model gør det muligt for adgang til dataændringer at blive sikkert administreret og let skaleret ud med mindre kode til at udvikle, refaktorisere, bygge og teste.
 • Den mest sikre ændringssporing til rådighed. Change Views gør det ikke kun nemt at identificere, hvad der er ændret, men det styrer også, hvem der kan spore disse ændringer og forhindrer andre i selv at gætte på dataændringer.
 • Hent nemt datadeltaer. Change Views giver kun delta'erne på feltniveau for, hvad der har ændret sig, hvilket giver udviklere mulighed for at give detaljerede analyser tilbage til slutbrugeren og samtidig sænke omkostningerne til dataflytning. Change Views-data kan forespørges via SQL før synkronisering for at sikre, at du aldrig ender med en overraskende dataregning.
InterBase er effektiv.

SQL-kompatibel

InterBase er en SQL-standard-kompatibel database. InterBase følger strengt SQL industristandarder. Den understøtter Unicode og er ideel til ethvert tegnsæt globalt. Den tilbyder Unicode med flere koblinger, hændelsesalarmer i realtid og vores patentanmeldte Change Views' SQL-baserede ændringssporing.

 • Skift visninger. Change Views fremskynder applikationer og sænker netværkstrafik og omkostninger ved kun at identificere og hente de ændringer, der er foretaget i databasen. Læs hvidbogen Change Views.
 • Multigenerationel arkitektur. Forbinder med konsistente database-øjebliksbilleder, sikrer, at læsere ikke blokerer forfattere fra at foretage ændringer og øger skalerbarheden.
 • Begivenhedsadvarsler. InterBase Hændelser muliggør en realtidsadvarsel til tilsluttede klienter, når en ændring er begået. Dette sparer på CPU-intensive databasepolling og øger databasens skalerbarhed.
 • Kan tilpasses. Tilpas nemt InterBase med brugerdefinerede felttyper, lagrede procedurer, brugerdefinerede undtagelser og udløsere. Tilpasning hjælper med at automatisere databaselogik, datatransformation og nem vedligeholdelse.
 • Generatorer. Generatorer giver dig mulighed for at hente sekventielle numre, der typisk bruges til primærnøgler. InterBase vil ikke tildele dublerede nøgler. Generatorer aktiverer InterBase at producere nøgleværdier centralt i databasen.
InterBase er SQL-kompatibel.

Nyheder

Hvad er nyt i InterBase 2020?

InterBase er en kraftfuld, nul-administration, small-footprint databasemotor, der kan drive din server og endda køre på dine mobile enheder som en indlejret database. Det InterBase 2020-udgivelsen tilføjer en række nye funktioner, herunder understøttelse af tablespaces InterBase, hvilket giver mulighed for bedre ydeevne på servere med flere datalagringsmuligheder.

InterBase 2020 Update 3 er her!

Bordplads

InterBase multifildatabase kan fortolkes som at optage et enkelt primært tablespace. Dette tablespace præsenterer en enkelt logisk samling af databasesider nummereret efter deres rækkefølge i denne samling. Starter med InterBase 2020 kan brugere definere andre navngivne tablespaces, der præsenterer uafhængige logiske samlinger af sider. For mere information, se Tablespace

ÆNDRE BESKRIVELSE Support

InterBase brugere før InterBase 2020 vil udføre en "UPDATE SET RDB$DESCRIPTION= WHERE =", for hver enhedstype. Dette kræver, at brugeren kender databasesystem skema i detaljer for hver enhedstype. Den nye DDL-syntaks fjerner denne kompleksitet og giver en ny "ALTER DESCRIPTION FOR"-syntaks, der er standard på tværs af alle databaseenheder, der understøttes af InterBase.

TMP$INDICES tabel

InterBase 2020 introducerer "TMP$INDICES" et nyt system tabel inkluderet som en del af Performance Monitoring system borde. Denne tabel sporer alle indlæste indekser pr. tabel i databasen med nøglemålinger til overvågning.

IBConsole

InterBase 2020 introducerer følgende forbedringer til IBConsole-værktøjet:

 • Performance Monitor
  • En ny indeksfane, der viser en tabel med detaljer om indekser.
 • Interaktivt SQL-vindue
  • Lukning af det interaktive SQL-vindue på en skrivebeskyttet transaktion beder ikke længere om en commit- eller rollback-dialog, transaktionen er committet, og vinduet lukkes.
  • Forbedret understøttelse af RECONNECT-klausulen. Det understøtter nu CACHE, lc_ctype og DIALECT.
  • En ny fane Vis, denne fane viser information fra isql SHOW-sætninger
  • InterBase 2020 har understøttelse (Tablespaces, Alter Description DDL)
  • Skift Viser abonnementskontekst og farvning af ændringsstatus
  • Syntaksfremhævning af forespørgsler
  • 64-bit IBConsole.exe binær med 64-bit udgave af InterBase
  • Forbedringer af ydelsesovervågning på hele serveren
  • WISQL SHOW kommandoer

Systemkrav

Systemkrav

InterBase Developer Edition og Server Edition

Understøttet operativsystemstems:

Windows (64-bit og 32-bit)

 • Windows 10
 • Windows 8, 8.1
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows Server 2019
 • Windows Server 2016
 • Windows Server 2012, 2012 R2
 • Windows Server 2008, 2008 R2

Linux (64-bit og 32-bit)

 • RHEL 7
 • RHEL 6
 • SuSE 11.3
 • Ubuntu 14
 • Ubuntu 16

macOS (64-bit og 32-bit)

 • High Sierra (10.13)
 • Sierras (10.12)
 • El Capitan (10.11)

Solaris

 • InterBase XE er den seneste udgivelse.

Understøttet processorarkitektur

Windows, Linux og macOS

 • Intel x86 eller Intel x86-64

Solaris

 • SPARC

Plads på harddisken

 • Installationsfiler: ~250MB (~350MB for den japanske version)
 • Behøver plads til installation
  • ~46 MB til kun klientinstallation.
  • ~117 MB til server- og klientinstallation.

InterBase ToGo udgave

Understøttet operativsystemstems

Windows (64-bit og 32-bit)

 • Windows 10
 • Windows 8, 8.1
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows Server 2016
 • Windows Server 2012, 2012 R2
 • Windows Server 2008, 2008 R2

Linux (64-bit og 32-bit)

 • RHEL 7
 • RHEL 6
 • SuSE 11.3
 • Ubuntu 14
 • Ubuntu 16

MacOS

 • High Sierra (10.13)
 • Sierras (10.12)
 • El Capitan (10.11)

Android

 • Nougat (7.x)
 • Skumfidus (6.x)
 • Slikkepind (5.x)
 • Android (4.x)

iOS

 • iOS 10
 • iOS 9
 • iOS 8
 • iOS 7

SERVER/KLIENT KOMPATIBILITET

InterBase 2020-serveren er certificeret til at arbejde med en kompatibel InterBase 2020 klient. Da der ikke er nogen bryder API-ændringer, vil tidligere versioner af InterBase klienter kan også arbejde med den aktuelle version af serveren.

Licenser

Licensmuligheder

Interbase 2020 tilbydes i fire udgaver for at dække alle behov; IBLite, ToGo Edition, Desktop Edition og Server Edition.

Serverudgave

InterBase Server Edition er en omkostningseffektiv, ingen administration, let, men kraftfuld, indlejrbar database til dine forretningskritiske applikationer. Efterhånden som din organisation vokser, InterBase Server skalerer med dig. InterBase Server giver hundredvis af samtidige brugere mulighed for at oprette forbindelse til en enkelt database. Du kan starte med 8 CPU'er/kerner og en enkelt bruger, men kan tilføje op til 32 kerner og ubegrænset antal brugere. Ud over at give lokale RDBMS-funktioner tillader serverudgaven fjernforbindelser for øget fleksibilitet. InterBase serveren giver AES-datakryptering og SSL-kommunikation for mere sikkerhed og adgangskontrol. Perfekt til Enterprises, ISV'er, OEM'er og VAR'er, der har brug for at integrere en database i deres applikationer.

Understøttede platforme: Windows, Mac OS X, Linux og Solaris

ToGo udgave

InterBase ToGo Edition er en integreret database med alle funktioner, der kører i et selvstændigt miljø, men som tillader implementering af applikationer, der direkte bruger InterBase motor DLL'er. Uden en separat databaseserverproces kørende, kører databasemotoren i applikationsprocesrummet og giver et ekstremt lille fodaftryk. Sammen med andre nøglefunktioner såsom høj sikkerhed, ingen administration og enkel installation, InterBase XE3 ToGo er en utrolig løsning til VAR'er, OEM'er og ISV'er.

Understøttede platforme: Windows, Mac OS X

Desktop-udgave

InterBase Desktop Edition giver dig en fantastisk integreret løsning til enkeltstående enkeltbrugerapplikationer. Desktop Edition tilbyder SQL RDBMS-funktioner til lokal forbindelse fra flere applikationer og skalerer til 4 CPU'er/kerner, mens du får alle de InterBase funktioner, herunder et lille operationelt fodaftryk, AES-datakryptering for mere sikkerhed, høj tilgængelighed og ydeevne og ingen administration. Perfekt til små til mellemstore ISV'er, OEM'er og VAR'er, der har brug for at integrere en database i deres applikationer.

Understøttede platforme: Windows

IBLite udgave

Vil du have en nul-admin, ACID-kompatibel, let og hurtig database, der er run-time-royalty-fri? Vil du have fleksibiliteten til at overlade databasen, selv efter installationen, med kraftfulde ekstrafunktioner, såsom kryptering og ekstra diskplads? IBLite er ideel til gratis applikationer og de applikationer, der ønsker at tilbyde kryptering som ekstraudstyr, en binær-kompatibel version af InterBase ToGo, der nemt kan opgraderes ved blot at ændre licensfilen! IBLite fås med Delphi og C++Builder (Professionel med mobil og derover), RAD Studio (alle udgaver) og Appmethod.

se InterBase Feature Matrix for en mere detaljeret sammenligning.

Support

Support

Det er muligt at købe support og vedligeholdelse med alle Embarcadero produkter. Embarcadero support og hjælp kan findes på følgende links:

Alfsoft leverer teknisk førstelinjesupport til alle Embarcadero-kunder. Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at informere om din produktversion og dit styresystemstem (både platform og version). Du finder instruktioner til support her (https://www.alfasoft.com/en/support.html).

Klik her for at besøge vores hjælpecenter og vidensbase

Anbefalede ressourcer og links

en_GBEngelsk