Spring til indhold

C++Builder 11.2 Alexandria

C++-løsningen til at bygge forbundne apps til Windows, Mac, iOS, Android, Gadgets og Wearables

C++Builder er en avanceret IDE til moderne C++ med højproduktive biblioteker, der hjælper dig med at levere hurtige, indbyggede apps med fantastisk brugeroplevelse til dine kunder. Brug klassens bedste Windows desktop UI-biblioteker klar til Windows 11. Brug kraftfulde prisvindende visuelle designværktøjer og den moderne Clang-forbedrede compiler til hurtigt at prototype og udgive højtydende Windows og iOS-apps. Få lynhurtige kompileringstider på multi-core hardware, nem adgang til populære biblioteker som Boost, byg værktøjer som CMake og Ninja, og udnyt produktiv UI, netværk, parsing og andre biblioteker. Uafhængige udviklere og enterprise udviklingsteams vælger C++Builder's avancerede produktivitet til at levere projekter 5 gange hurtigere end konkurrerende løsninger.

C++Builder 11 hjælper dig:

 • Opret hurtige native apps til Windows, Mac og mobil fra én kodebase
 • Byg 64-bit Windows applikationer og parallelisere eksisterende kode
 • Bind enhver kontrol til andre objekter eller datasæt med LiveBindings
 • Bliv universel enterprise databaseforbindelse med FireDAC
 • moderniseret Windows applikationer med nye komponenter og stilarter
 • Forlæng Windows apps med mobile og bærbare ledsagende apps
 • Få adgang til skybaserede BaaS- og REST-tjenester
 • Implementer nemt statsløs, afslappende, skalerbar og sikker nøglefærdig middleware for at mobilisere Enterprise apps
 • Få en hurtig start og hurtige resultater

"Læs kilden, Luke!"

Når du køber C++Builder, får du den fulde kildekode til alle vores biblioteker, uanset om det er UI, database, netværk eller et hvilket som helst andet område – selv vores RTL, hvis du vil grave dybt i undtagelseshåndtering eller hukommelsesallokering.

Om

Byg indfødt Windows C++ og iOS Apps 10x hurtigere med mindre kode

Kraftfuld Windows Udvikling

Design smukke grænseflader med brancheførende rammer på tværs af platforme Windows og iOS. Disse apps leverer en fantastisk oplevelse, der er specialdesignet til hver enhed for at spare dig tid effektivt.

 • Moderne C++17
  Med en Clang-forbedret compiler, Dinkumware STL og nem adgang til Boost, plus almindelige biblioteker som SDL2 og mange flere.
 • Windows 11
  Moderniser aldrende apps til at understøtte Windows 11 med up-to-date responsive kontroller og Windows Butikssupport.
 • Høj DPI og 4K
  Høj-DPI-understøttelse i IDE, med fuld understøttelse af de nyeste 4k+-skærme og renere og skarpere skrifttyper og ikoner. Forbedret FMX High-DPI support til Windows og desktops med en synligt overlegen desktop UI.
 • iOS -applikationer
  Udvikl applikationer til iOS hurtigt og nemt med C++Builder's værktøjer.
 • Kontinuerlig integration
  Integrer hurtigt med kontinuerlige build-konfigurationer med MSBuild, CMake og Ninja projektsupport enten som en enlig udvikler eller som en del af et team.
 • Produktivitet
  VCL Styles med design-time-understøttelse: Prototype stilfulde UI'er endnu hurtigere ved at se umiddelbart på design-tid, hvordan dine stylede formularer og kontroller vil se ud, når de kører.
 • Tilgængelige data
  Opret forbindelse til over 20 databaser som Oracle, SQL Server, MySQL og mere med FireDAC's højhastigheds-direkte adgang.
 • Cloud Aware
  C++Builder har et HTTP- og et REST-klientbibliotek, tilgængeligt på alle platforme, til at påkalde REST-tjenester og endda specifikke AWS- og Azure-komponenter.
 • Hurtig udvikling
  Prisvindende visuelle designværktøjer hjælper dig med at levere projekter 5 gange hurtigere end konkurrerende løsninger.
 • Responsive UI'er
  Opret en enkelt responsiv platformsbevidst brugergrænseflade én gang, og implementer den på Windows og iOS.
 • Remote Desktop
  Samarbejd mere effektivt med eksterne teams ved hjælp af forbedret fjernskrivebordsunderstøttelse til VCL og IDE.
 • Integration af versionskontrol
  Spor og administrer ændringer ved hjælp af versionskontrolsystems, herunder Subversion-, Git- og Mercurial-depoter.
 • Udvid IDE
  Brug plugins, der tilføjer nyt værktøj windows, tegn i kodeeditoren, giv kodefuldførelse, tilføj ny syntaksfremhævning, tilknyt hændelser på højt og lavt niveau, spor processer og tråde under fejlretning og mere.

Nyheder

Hvad er nyt i RAD Studio 11 Alexandria?

Kvalitetsfokuseret udgivelse med nye værktøjer og IDE-forbedringer, forbedret brugervenlighed, ydeevne og stabilitet

RAD Studio 11.2 inkluderer understøttelse af iOS Simulator-platformen på macOS ARM 64 til Delphi-sproget, migrerer Delphi Linux-debuggeren til LLDB-teknologien og tilføjer nogle væsentlige nye funktioner til RAD Studio IDE, bl.a. Markdown support og en populær kundeanmodning om visuelt at angive inaktiv kode i kodeeditoren.

Nye funktioner i version 11.2

DELPHI IOS SIMULATOR

RAD Studio 11.2 tilbyder iOS Simulator-understøttelse til Delphi-sproget med mulighed for at generere iOS Simulator-binære filer til macOS-enheder, der kører på ARM-64 (M1 eller M2 CPU'er). Dette gør det muligt for udviklere at teste deres Delphi-applikationer på forskellige Apple-enheder og på flere formfaktorer ved hjælp af iOS-simulatoren uden at skulle købe den specifikke hardware.

SUPPORT TIL ANDROID API NIVEAU 32

IDE'en er målrettet mod Android API Level 32 (op fra API-niveau 30 i 11.1), som Google Play vil kræve i november 2022. Installationsprogrammet er også blevet opdateret til at tilbyde Eclipse Temurin JDK 11, som kræves af de nyeste Android SDK-værktøjer.

LLDB FOR DELPHI TIL LINUX

Delphis Linux-værktøjskæde brugte tidligere GDB til debugging. 11.2 skifter til LLDB, hvilket giver en stærk kvalitetsforbedring både i funktioner og i Delphi-sprogsyntaksunderstøttelse. LLDB er blevet opgraderet til version 12 og adopteret til iOS Simulator sammen med den eksisterende brug af LLDB til C++ Win64 og Delphi macOS, iOS og Android 64 platforme.

GENDANNELSE AF XSLT-TRANSFORMER TIL HJÆLPINDSIKT

Help Insight bruger nu en VCL-baseret HTML-visningskontrol og genererer HTML'en ved at behandle XMLDoc-dataene, der returneres af compileren, med en XSL-transformation ved at anvende CSS-stil til visning. Som i 10.3 og tidligere versioner kan XSLT- og CSS-filerne tilpasses. Dette giver mere læsbare detaljer med hensyn til formatering og muligheden for en bruger til at ændre indhold og layout.

INAKTIV KODE I KODEREDAKTØREN

Det er almindeligt at have kode, der er betinget kompileret, af specifikke platforme eller andre årsager. Delphi-kodeeditoren vil nu vise kode, der er inaktiv - ikke kompileret på grund af udefinerede makroer - anderledes end kode, der er aktiv og vil blive kompileret. I tilfælde af komplekse IFDEF'er giver denne funktion dig mulighed for øjeblikkeligt at få øje på den aktive kode for den aktuelle platform og build-konfiguration.

C++BUILDER KODEINDSIGT

RAD Studio 11.2 inkluderer alle de forbedringer, der allerede er leveret i den særlige 11.1.5 C++ Code Insight-opdatering. Sammen med væsentlige cquery-forbedringer tilbyder udgivelsen muligheden for bedre at tilpasse LSP-adfærden under dialogen Værktøjsindstillinger, med mulighed for at genstarte serveren, når et nyt projekt åbnes, kun indeksere filer i editoren eller indeksere alle filer i projektgruppen .

FORBEDREDE REDIGERINGSFANER

RAD Studio 11.2 tilføjer nogle nye funktioner til redigeringsfaner, herunder muligheden for at vise fanen for filer af forskellige typer i forskellige farver (almindelig kildekode, filer åbnet under fejlretning, konfigurationsfiler og så videre). Brugerdefinerede farver kan slås fra, f.eks. af hensyn til den visuelle klarhed.

GETIT PAKKEMANAGER

GetIt giver dig nu mulighed for at filtrere efter sprog (Delphi eller C++). Det nye filter giver dig mulighed for kun at angive Delphi-pakker eller kun C++Builder pakker, og den er aktiv, hvis du bruger RAD Studio.

VELKOMMENSIDE FORBEDRINGER

Vi har gendannet afsnittet "Ny i GetIt" på velkomstsiden og forbedret adfærden af ​​afkrydsningsfeltet "Luk velkomstskærm ved åbning af et nyt projekt": Velkomstsiden er nu gendannet, når alle projekter er lukket.

…OG MEGET MERE!

11.2-udgivelsen introducerer også mange værktøjs-, IDE- og biblioteksforbedringer, herunder inaktiv kodefremhævning i kodeeditoren, forbedringer til Delphi-, VCL-, FireMonkey- og FireDAC-bibliotekerne, forbedrede redigeringsfaner, C++Builder Code Insight-opdatering og forbedringer af velkomstsiden.

Mere information

Se Hvad er nyt i Delphi, C++Builder, og RAD Studio 11.2 Alexandria-video (Youtube).

NYE FUNKTIONER I VERSION 11.1

FORBEDRET IDE OG BRUGERERFARING
RAD Studio 11.1 bygger på milepælsinnovationerne introduceret i version 11 Alexandria af RAD Studio, Delphi og C++Builder. RAD Studio IDE er det primære fokus i 11.1-udgivelsen med det formål at forbedre funktionerne, der er introduceret i de seneste versioner.

RAD Studio 11.1 kombinerer høj-DPI-understøttelse med forbedringer af fjernskrivebordsadgang for tættere og mere effektivt teamsamarbejde. Designerne med høj DPI til VCL og FireMonkey og den stylede VCL-formdesigner har gennemgået forbedringer.

GetIt Library Manager er forbedret med cachelagrede billeder og en omarbejdet UI-implementering. Meddelelsesvisningen bruger nu tilpassede farver, mens den nye velkomstside nu tilbyder baggrundsbilleder og understøtter brugerdefinerede rammer med en ny Open Tools API.

Ifølge Embarcadero Product Manager Marco Cantù, "RAD Studio 11.1-udgivelsen forbedrer ydeevnen og stabiliteten af ​​de fantastiske funktioner i 11.0, startende med den nye High-DPI-aktiverede IDE. Oven i dette leverer den officiel support til driftssystems frigivet efter 11.0 afsendt: Windows 11, macOS 12 Monterey, iOS 15 og Android 12!"

FORBEDRET KODEINDSIGT
Code Insight for begge sprog, Delphi og C++, er nu forbedret. C++-implementeringen er forbedret markant i kvalitet og ydeevne, mens Delphi LSP-motoren også er mellem 5 gange og 30 gange hurtigere. Endvidere er typeparametre nu synlige ved udfyldelse af en erklæring.

MERE KRAFTIGE KOMPILERE OG DEBUGGERE
Stabiliteten og ydeevnen af ​​Delphi og C++ compilere er forbedret. Delphi macOS 64-bit ARM og Android 64-bit debuggere er nu baseret på LLDB debugger-arkitekturen, som allerede bruges til Delphi iOS 64-bit debugger. Som et resultat er Delphi-debuggere til understøttede platforme samlet på denne teknologi som en del af den kontinuerlige forpligtelse til kvalitetsforbedring.

Embarcadero Chief Developer Advocate og Engineer Jim McKeeth siger, at han er "den slags person, der bliver begejstret over nye funktioner og store ændringer, men jeg forstår også, at den største indflydelse på min daglige produktivitet kommer fra kvalitetsforbedringer og ydeevneforbedringer. RAD Studio 11.1 tager alle de nye og spændende funktioner i mine yndlingsudviklingsværktøjer og tilføjer den kvalitet og ydeevne, der gør, at hver dag jeg bruger det lidt bedre end den før”.

RIGERE RTL-, UI- OG DATABASEBIBLIOTEKER
Optimeringer og kvalitetsforbedringer er blevet introduceret til kernen i Delphi RTL i 11.1-udgivelsen. Der er også en ny TURLSream-klasse, en TStream-efterkommer med understøttelse af asynkrone operationer. Støtte for Windows 11 og Server 2022 i TOSVersion-datastrukturen. FireMonkey har tilføjet kvalitetsforbedringer til TListView sammen med forbedret Android SDK-integration, TWebBrowser, Windows HighDPI-relaterede problemer og ydeevne. FireDAC har tilføjet Structure View-integration og tilbyder understøttelse af MariaDB 10.6, SQLite Encryption Extension (SEE) og nye datatyper til Firebird 4. RAD Studio 11.1 forbedrer også DataSnap-kvaliteten og tilføjer muligheden for at implementere en WebBroker-applikation på Android.

SUPERIOR INTEGRATION MED AWS OG PYTHON
Siden udgivelsen 11 i Alexandria, Enterprise og arkitektkunder har fået en forhåndsvisning af den nye AWS SDK til Delphi (licenseret fra Appercept). Embarcadero udvider også rækkevidden af ​​deres Delphi UI-biblioteker til Python-udviklere med nye gratis biblioteker og forbedrer også integrationen af ​​Python-biblioteker i RAD Studio-applikationer.

Med alle disse forbedringer til en skelsættende kerneudgivelse siger Embarcadero General Manager Kyle Wheeler, at virksomheden er "begejstret over at bringe denne udgivelse på markedet som et fortsat fokus på kvalitetsforbedringer, der bygger på det store arbejde, der er udført for version 11. 2022 er ved at forme op til blive endnu et fantastisk år for Embarcadero og RAD Studio og vores fantastiske fællesskab”.

NYE FUNKTIONER RAD STUDIO 11 ALEXANDRIA

 • RAD Studio 11 tilføjer høj-DPI-understøttelse til IDE: Dette forbedrer daglige udvikleraktiviteter med fuld understøttelse af de nyeste 4k+ skærme, med renere, skarpere skrifttyper og ikoner og højopløsningsunderstøttelse i hele IDE windows, herunder i VCL- og FMX-formdesignere og kodeeditor. Du kan nu designe dine formularer direkte i flere skalaer og i høj opløsning.
 • VCL Styles tilføjer design-time-understøttelse: Prototype stilfulde brugergrænseflader endnu hurtigere ved at se umiddelbart på design-tid, hvordan dine stylede formularer og kontroller vil se ud, når de kører.
 • Forbedringer af flere skærme og flere vinduer: Du kan designe og redigere kode til den samme formular samtidigt i flere windows, herunder 'trække' formulardesigneren fra et vindue til et andet. Dette giver dig mulighed for at efterligne fordelene ved den gamle flydende formdesigner i det moderne IDE-layout, herunder på tværs af flere skærme.
 • Velkomstside: Fuldstændig genopbygget med VCL (fjernelse af browserafhængigheder), den nye side har et indbygget udseende og en brugergrænseflade, der passer til IDE, og det er nemt for dig at tilpasse i layout og indhold.
 • C++ Code Formatter: Automatiser layoutet af din C++ kode ved hjælp af clang format.
 • Adskillige forbedringer af Code Insight (DelphiLSP) baseret på feedback og anmodninger fra udviklerfællesskabet.
 • Fjernskrivebord: Forbedret understøttelse af fjernskrivebord (til VCL og IDE).
 • FireMonkey retningslinjer for designtid: Prototype hurtigere med visuelle linjer til flytning og justering af kontroller (svarende til VCL), med forbedret margen og polstring.

VCL MODERNISERING

Mange VCL-komponenter er opdateret til nye funktioner i Windows API'er:

 • Rich Edit-komponent opdateret: En ny implementering fjerner XP-afhængigheder og bringer yderligere funktioner ind i TRichEdit-kontrollen, herunder URL-detektion, stavekontrol, baggrundsfarve og gennemsigtighed.
 • TreeView CheckBoxes: Understøttelse af CheckBoxes i TreeViews tilføjet, hvor hver node understøtter tre tilstande (delvis, dæmpet, udelukkelse) for at hjælpe med at tilpasse brugergrænsefladen
 • Ny TLabelDBEdit-komponent, der tilbyder en databevidst version af TLabelEdit for hurtigere prototyping.
 • Stor samling af mindre VCL-forbedringer, inklusive standardformularstørrelse og -skrifttype, kopiknap til undtagelsesdialog, værktøjslinjeforbedringer, margener på Memo og RichEdit, valgfri gruppeboksrammer og mange flere.

NØGLE FIREMONKEY PLATFORM FORBEDRINGER

 • Forbedret FMX High-DPI support til Windows og Desktop-applikationer med en synligt overlegen desktop UI, drevet af en opdateret skaleringsmotor, der er blevet flyttet fra fysiske til logiske koordinater.
 • Understøttelse af Microsofts WebView 2-kontrol (Edge Chromium) i webbrowserkomponenten.
 • RAD Studio 11 understøtter den nyeste Android 30 API og de nyeste Billing API'er og migrerer også for at bruge AndroidX-bibliotekerne.
 • Android-understøttelse af flere classes.dex-filer, hvilket forenkler integrationen af ​​eksterne Android-afhængigheder.

MÅLPLATFORME OG COMPILERE

 • macOS 64bit ARM-kompiler og værktøjskæde, der inkluderer opbygning af universelle binære filer til Intel/ARM AppStore-indsendelser.
 • Delphi sprogunderstøttelse af binære decimaler og cifreseparator.
 • C++-værktøjskædeforbedringer inkluderer overhalet Delphi-stil RTTI til C++-typer (tillader brug af komponenter bygget med Clang i IDE), herunder brug af typeid på Delphi-stil typer; forbedret C++-stil RTTI til Delphi-typer; CForetag kvalitetsforbedringer og stærkt forbedret undtagelseshåndtering på både Win32 og Win64.

NØGLE FORBEDRINGER AF BIBLIOTEKET OG MERE

 • RTL Kvalitetsfokus: TZipFile, 64bit forbedringer til store datastrukturer, Bluetooth LE
 • Record Helper for TDateTime i System.DateUtils. Gør almindelige dato- og tidsopgaver hurtigere at kode og kode renere at læse. Eksempler inkluderer at få den første dato i måneden eller året eller konvertere til et Unix-datoformat, tjekke AM/PM, finde ud af, om det er i et skudår osv.
 • Record Helper for TCurrency i System.SysUtils gør arbejdet med Valuta lettere og lettere.
 • C++ RTL-forbedringer med fokus på Delphi-interop inkluderer brug af make_shared<> og make_unique<> med Delphi-klasser; string_view-understøttelse af Delphi-strenge; nem Delphi/C++ strengkonvertering, herunder at være i stand til direkte at tildele en Delphi streng til en C++ streng og omvendt; og Delphi kernedatatype (såsom TDateTime, Variant osv.) konvertering til og fra C++ strenge ved hjælp af to_string() og from_string().

FORBEDRET DELPHI CODE INSIGHT MED LSP

 • LSP-bevidsthed om Include (.inc)-filer, der bruges i en .pas-fil
 • En automatisk genstart af LSP-server
 • Automatisk kodefuldførelse med Tab-tast
 • Klassehjælperstøtte
 • Arrayforslag ved tildeling af arrays
 • Brug af Visual Studio Code til at redigere Delphi-kilde med fuld kodefuldførelse, takket være LSP-support som en del af din licens.

DATAFORBINDELSE

 • FireDAC i den nye udgivelse tilbyder specifikke forbedringer til PostgreSQL-, Oracle- og Firebird-databaserne.
 • HTTP- og REST-klientbibliotekerne er blevet udvidet med timeout-mekanismer, understøttelse af HTTP/2, TLS 1.3, Base64 URL-kodning.
 • En ny komponent, TRESTRequestDataSetAdapter, forenkler upload af datasæt til RAD Server.
 • En ny lavtrafik RAD Server Lite tillader ubegrænset udrulning af dine multi-tier løsninger sammen med den fuldt skalerbare RAD Server-motor.
 • For DataSnap er REST URL-tilknytningslogikken nu fuldt konfigurerbar.

OVERORDNET KVALITET

Denne udgivelse indeholder specifikke rettelser til over 650 problemer rapporteret af kunder på Quality Portal (QP), plus over 110 nye funktioner efterspurgt af kunder på den samme portal (Bemærk, at QP-synkronisering ikke er øjeblikkelig)

Produktprøver til RAD Studio, Delphi og C++Builder 11 er nu tilgængelige, og de opdaterede produktbuilds er live i onlinebutikken. Kunder på opdateringsabonnement kan downloade og installere RAD Studio 11 i dag ved hjælp af deres eksisterende licens og vil modtage en e-mail, der annoncerer den nye udgivelses tilgængelighed. Downloads er tilgængelige for download i den nye kundeportal på my.embarcadero.com.

Systemkrav

Systemkrav

C++BUILDER 11 ALEXANDRIA

Minimum hardwarekrav

 • 1.8 GHz eller hurtigere processor
 • 3 GB RAM. 8 GB RAM anbefales.
 • Mellem 6 GB og 60 GB ledig diskplads. Det anbefales kraftigt at bruge en SSD.
 • DirectX 11-kompatibelt skærmkort, der kører ved 1440×900 vertikal opløsning, anbefales.
 • Windows 10 Anniversary Edition anbefales og kræves til udvikling til Windows 10 butik.

Driftssystem Krav

 • Windows 10

Du kan også installere RAD Studio på en virtuel maskine, der kører en af ​​de understøttede versioner af Windows i en ikke-Windows miljø (f.eks. macOS). For at udvikle FireMonkey-projekter skal din virtualiseringssoftware give direkte adgang til værtens GPU.

Krav til understøttede målplatforme

64-bit Windows – Pc'er og tablets med Intel/AMD-processorer, der kører en af ​​følgende versioner af Windows

 • Windows 7 (SP1+)
 • Windows 10
 • Windows Server 2016
 • Windows Server 2019
 • En 64-bit 32-bit pc.

OS X – En Intel-baseret Mac med mere end 2 GiB RAM, der kører en af ​​følgende versioner af macOS:

 • OS X 10.15 Catalina
 • OS X 11 Big Sur

iOS – En iOS-enhed, der kører en af ​​følgende versioner af iOS:

 • iOS 14

Alle krav til macOS-understøttelse

 • Xcode, version 10.12 eller nyere.
 • Medlemskab af Apple Developer Program.

Android – En Android-enhed, der kører en Arch64-processor eller ARMv7-processor med NEON-understøttelse.

 • En 64-bit version af Windows til udvikling.
 • Android-telefoner og -tablets, der kører en af ​​følgende versioner af Android:
 • Oreo (8.1)
 • Tærte (9)
 • android (10)
 • android (11)

JRE installeres automatisk, hvis du vælger at installere support til Android-målplatformen.

For detaljer om yderligere software, se Tredjeparts softwaretilføjelser.

Du skal have .NET Framework 4.5 eller nyere installeret på din computer for at installere C++Builder succesfuldt. Hvis installationsprogrammet ikke kan finde .NET Framework 4.5 eller nyere installeret på din computer, bliver du bedt om at downloade og installere det for at fortsætte med RAD Studio-installationen.

Licenser

Licensmuligheder

C++ Licensindstillinger sammenligningsmatrix

se Delphi fuld funktionsmatrix for en mere detaljeret sammenligning.

Embarcadero softwarelicensløsninger

NYHED – Det er nu muligt at købe C++Builder Professionel på årsbasis. Kontakt Alfasoft for mere info.

Kontakt os for et tilbud i dag!

Support

Support

Det er muligt at købe support og vedligeholdelse med alle Embarcadero produkter. Embarcadero support og hjælp kan findes på følgende links:

Alfsoft leverer teknisk førstelinjesupport til alle Embarcadero-kunder. Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at informere om din produktversion og dit styresystemstem (både platform og version).

Klik her for at besøge vores hjælpecenter og vidensbase

en_GBEngelsk