Spring til indhold

ReSharper

Visual Studio-udvidelsen til .NET-udviklere

ReSharper giver dig on-the-fly kodekvalitetsanalyse tilgængelig i C#, VB.NET, XAML, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML og XML. Du ved med det samme, om din kode skal forbedres. Ikke kun does ReSharper advarer dig, når der er et problem i din kode, men den giver hundredvis af hurtige løsninger til automatisk at løse problemer. Du kan med det samme navigere og søge gennem hele løsningen. Hop til et hvilket som helst fil-, type- eller typemedlem, eller naviger fra et specifikt symbol til dets anvendelser, basis- og afledte symboler eller implementeringer.

Om

Hvorfor PyCharm?

Hvordan ReSharper hjælper Visual Studio-brugere

Analyser kodekvalitet

On-the-fly kodekvalitetsanalyse er tilgængelig i C#, VB.NET, XAML, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML og XML. Du ved med det samme, om din kode skal forbedres.

Eliminer fejl og kodelugte

Ikke kun does ReSharper advarer dig, når der er et problem i din kode, men den giver hundredvis af hurtige løsninger til automatisk at løse problemer. I næsten alle tilfælde kan du vælge den bedste hurtige løsning blandt forskellige muligheder.

Skift kodebasen sikkert

Automatiserede løsningsdækkende koderefaktoreringer hjælper dig med sikkert at ændre din kodebase. Uanset om du har brug for at revitalisere ældre kode eller sætte din projektstruktur i orden, kan du stole på ReSharper.

Gennemgå øjeblikkeligt hele løsningen

Du kan med det samme navigere og søge gennem hele løsningen. Hop til et hvilket som helst fil-, type- eller typemedlem, eller naviger fra et specifikt symbol til dets anvendelser, basis- og afledte symboler eller implementeringer.

Nyd koderedigeringshjælpere

Flere koderedigeringshjælpere, inklusive udvidet IntelliSense, hundredvis af øjeblikkelige kodetransformationer, autoimport af navnerum, omarrangering af kode og visning af dokumentation.

Overhold kodningsstandarder

Kodestil og formateringsfunktionalitet med finjusterede, sprogspecifikke indstillinger hjælper dig med at fjerne ubrugt kode og skabe en fælles kodningsstandard for dit team.


ReSharper gør Visual Studio til en meget bedre IDE

Kode analyse

ReSharper udvider Visual Studio med over 2200 on-the-fly kodeinspektioner til C#, VB.NET, ASP.NET, JavaScript, TypeScript og andre teknologier. For de fleste inspektioner, ReSharper giver hurtige rettelser (pærer) for at forbedre koden.

Finde og fjerne ubrugt kode? Vil du migrere din kode til den seneste C#-version? Konverter loops til LINQ efter behag? Finde og forhindre mulige undtagelser? Brug en fælles navnestandard? Alt det og mange flere kodeforbedringer er gjort mulige med ReSharper's kodeanalyse.

Refaktoreringer

60+ refactorings og 450+ konteksthandlinger hjælpe med at organisere kode sikkert og flytte den rundt i løsningen, fordele ansvar, afkoble, reducere kompleksiteten eller blot bruge alternativ sprogsyntaks.

Navigation og søgning

ReSharper hjælper med det samme komme til enhver kode i en løsning, uanset hvor stor løsningen er. Det kan også navigere dig fra et hvilket som helst symbol til dets relaterede kode såsom implementeringer af en given grænseflade, udvidelsesmetoder for en klasse eller brug af et felt.

Kodeformatering og oprydning

Konfigurer og anvende kodestil baseret på dine personlige præferencer eller dine holdstandard. Kodestil og formateringsindstillinger for C#, VB.NET, ASP.NET, JavaScript, TypeScript og andre sprog kan anvendes i ethvert omfang, fra et udvalg til en løsning.

Generering af kode

ReSharper kan lav en masse kode til dig: fra nye filer og klasser til betingede blokke og GUID'er; fra metoder og egenskaber, der kræves af en grænseflade, der implementeres, til lighedstjek og formateringsmedlemmer.

Nyheder

Hvad er nyt i ReSharper 2022.2

ReSharper 2022.2 inkluderer understøttelse af C# 11-funktioner såsom påkrævede medlemmer, markerede brugerdefinerede operatorer, rå strenge og listemønstre. Den løsningsdækkende analyse har i høj grad optimeret hukommelsesforbruget. Derudover bringer denne udgivelse også Virtual Formatter, som giver dig mulighed for at se kode i dit foretrukne format uden egentlig at omformatere kildekoden på disken, og et Diskoprydningsværktøj til at fjerne midlertidige filer genereret af ReSharper mens det virker på din kode.

Klik venligst her for at se, hvad der er nyt!

Systemkrav

Systemkrav

 • Xcode 12.5-13.3
 • macOS 11 eller højere
 • 2 GB ledig RAM minimum, 8 GB i alt system RAM anbefales
 • 2.5 GB harddiskplads, SSD anbefales
 • 1024 × 768 minimum skærmopløsning

Licenser

Licensmuligheder

JetBrains bruger en abonnementsbaseret licensmodel, der giver dig mulighed for at købe årlige abonnementer, der inkluderer alle fejlrettelsesopdateringer. Den nye licensmodel inkluderer også evige reservelicenser. Når du køber et årsabonnement, får du straks en evigvarende reservelicens til den nøjagtige version, der er tilgængelig på købstidspunktet.

Kommercielt årligt abonnement for juridiske enheder, herunder virksomheder og organisationer (både for-profit og non-profit), der kræver softwaren til generel kommerciel brug. En juridisk enhed kan bruge softwaren under Business-abonnementet på enhver computer, operativsystemstem, og af enhver udvikler inden for en juridisk enhed, forudsat at det samlede antal samtidige brugere aldrig overstiger antallet af abonnementer købt af den juridiske enhed.

Kommercielt årsabonnement inkluderer

 • Gratis ubegrænset e-mailadgang til teknisk support og online-supportressourcer i perioden for Business-abonnementet
 • Gratis generelt tilgængelige opgraderinger af fejlrettelser, mindre udgivelser og større udgivelser til den licenserede JetBrains IntelliJ IDEA-udgave i perioden med Business-abonnementet
 • Tilgængelig for enhver juridisk enhed (virksomheder og organisationer, herunder non-profit og regering)
 • Licensen ejes af den juridiske enhed, ikke af en enkeltperson
 • Ikke-overførbar begrænsning: Softwaren er begrænset til den juridiske enhed uden ret til overførsel. Virksomheder og organisationer kan kun overføre deres licenser mellem medarbejdere og entreprenører
 • Det licenserede formål med brugen er generel kommerciel brug
 • Flerbrugerlicens – det samlede antal samtidige softwarebrugere kan ikke overstige antallet af købte abonnementer
 • Licensperioden er tidsbegrænset, baseret på årlige abonnementsbetalinger
 • Perpetual reserve-licens: Din licens er IKKE evigvarende. Den nye licensmodel inkluderer evige reservelicenser. En evigvarende fallback-licens er en licens, der giver dig mulighed for at bruge en specifik version af softwaren, efter dit Business-abonnement udløber. Den specifikke version af softwaren, du kan falde tilbage til at bruge, når dit Business-abonnement udløber, vil være den nøjagtige version, der er tilgængelig på tidspunktet for dit køb.

Sammenligning af kommerciel og personlig licens

Kommerciel licens (virksomhed og organisationer)

 • Tilgængelig for: Enhver juridisk enhed (virksomheder og organisationer, herunder non-profit og regering)
 • Flerbrugerlicens: Ja, det samlede antal samtidige softwarebrugere kan ikke overstige antallet af købte abonnementer
 • Licensperiode: Tidsbegrænset, baseret på månedlige og årlige abonnementsbetalinger
 • Tildeling af reservelicens: Ja, 12 foregående måneders uafbrudte abonnementsbetalinger er påkrævet

Personlig licens (individuel)

 • Tilgængelig for: Privatpersoner, der køber for egne midler. Kan ikke købes eller refunderes af virksomheder
 • Flerbrugerlicens: Nej, softwaren kan udelukkende bruges af den person, der har købt et abonnement
 • Licensperiode: Tidsbegrænset, baseret på månedlige og årlige abonnementsbetalinger
 • Tildeling af reservelicens: Ja, 12 foregående måneders uafbrudte abonnementsbetalinger er påkrævet

Support

Support

I abonnementet er følgende Support og Vedligeholdelse med JetBrains inkluderet.

 • Ubegrænset adgang til teknisk support via e-mail
 • Gratis opgraderinger til alle mindre og større udgivelser, inklusive fejlrettelser

Klik venligst her for at kontakte JetBrains support!

Anbefalede ressourcer og links:

en_GBEngelsk