Spring til indhold

Visual LANSA

Forenkle den måde, dine apps er udviklet på

LANSA Hybrid Low-Code forskel

Alle de værktøjer, en udvikler har brug for i én IDE

Visual LANSA's lavkodeudviklingsplatform gør det muligt for udviklere at bygge multioplevelsesapplikationer, der spænder over mobil, web og desktop på dage i stedet for måneder. I en tid, hvor udviklingskompleksiteten er på et rekordhøjt niveau, Visual LANSA forenkler, hvordan udviklere arbejder ved at minimere håndkodning og eliminere understøttelse af flere udviklingssprog og -rammer.

De fleste lavkodeværktøjer giver skærmdesignere og mulighed for at bygge applikationer ved at skrive lidt eller ingen kode. Men de har også betydelige begrænsninger på områder som integration, tilpassede forbedringer, arbejde uden for modellen og fremtidig vedligeholdelse. Dette er ikke tilfældet med Visual LANSA lav-kode platform.

Om

Byg hvad som helst, hurtigt.

Tag kontrollen tilbage med Visual LANSA Lav-kode platform

Visual LANSA's uovertrufne hybrid low-code udviklingsplatform muliggør hurtig opbygning, implementering og drift af de apps, der får din virksomhed til at køre. Eliminer siloer mellem IT og udvikling.

Visual LANSA 15+ er her

Byg progressive webapps med lav kode

Progressive Web Apps

Opret webapps, der fungerer og føles som native apps uden besværet med at gå gennem appbutikken.

LANSAs første klientside
Routing Framework

Færre opkald til serveren og mere funktionalitet ved deling af links.

Brugerdefineret opbevaring

Fremskynd appens ydeevne, og gem aktiver og ressourcer til tidspunkter, hvor internetforbindelsen er lav.

Tjenesten Worker

LANSA vil tage sig af at skabe servicemedarbejderen, så udvikleren kan fokusere på løsninger.

Visual LANSA vil hjælpe med at fremskynde applikationsudvikling på en række forskellige måder:

HUSKERE UDVIKLING
At skrive mindre kode betyder, at du kan bygge flere apps hurtigere end før. Stop med at sige "der er ingen tid", og begynd at angribe efterslæbet af apps, som din virksomhed har brug for.

DIGITAL TRANSFORMATION
Transform dine manuelle og papirbaserede processer til cloud-, desktop-, web- og mobilapplikationer for bedre effektivitet, produktivitet og datanøjagtighed.

GÅR MOBIL
Opfyld efterspørgslen efter mobile applikationer i din organisation. Byg mobilapps internt med dine nuværende udviklere, og få dem hurtigt i dine brugeres hænder.

SKYEN
Flyt hurtigt applikationer – eller dele af applikationer – til skyen for bedre smidighed og elasticitet. Forbedre tilgængeligheden og samtidig reducere driftsomkostningerne.

FÆRDIGHEDSLEDELSE
Eliminer behovet for specialiserede færdigheder. Tillad enhver udvikler at arbejde på enhver del af enhver applikation. Ikke flere ressourcemangel eller konflikter.

ENHVER – TIL – ENHVER INTEGRATION

På overfladen ser applikationer ud til at være enestående programs som tjener en bestemt opgave eller jobfunktion. Men virkeligheden er, at applikationer er en række af flere integrationspunkter, der kommunikerer med databaser, interne og eksterne API'er og tilsluttede enheder.

Integration er en kernestyrke i Visual LANSA – det er en del af dets DNA. Andre lavkode-platforme hævder at integrere med din eksisterende infrastruktur, men kun hvis dine integrationspunkter bekvemt er pakket ind som RESTful API'er. Med Visual LANSA, kan du kalde DLL'er og .NET-komponenter, for at nævne nogle få, direkte fra din applikation – både synkront eller asynkront. Selv om Visual LANSA understøtter RESTful API'er, du er ikke forpligtet til at pakke dine integrationspunkter som RESTful API'er til at integrere med Visual LANSA.

I stedet kan du integrere direkte med alle eksisterende aktiver ved hjælp af en af ​​mange understøttede protokoller, biblioteker og filformater for at maksimere genbrug og implementere apps endnu hurtigere. Også, og lige så vigtigt, Visual LANSA giver mulighed for datakortlægning og transformation. Oplysninger kan lagres på mange forskellige steder og formater. LANSA giver dig mulighed for visuelt at kortlægge data mellem mange formater og orkestrere en proces for at validere, få adgang til og lagrede data i overensstemmelse hermed. Visual LANSA er den eneste lavkodeplatform med robuste datakortlægnings- og integrationsmuligheder.

Her er nogle eksempler på understøttede funktioner:
Webtjenester: REST, SOAP og XML webtjenester
Dataformater: XML, JSON, XLS(T), PDF, CSV, TSV, TXT, EDI (ASC X12 og UN/EDIFACT), Zip osv.
Direkte databaseadgang: De fleste relationelle og ikke-relationelle databaser
Direkte opkald til: DLL'er, EXE'er, JAR, .NET-komponenter, ActiveX osv.
Transportprotokoller: HTTP(S), FTP(S), (S)FTP, SMS, SMTP, POP3, AS2, AS3, SSH osv.
Beskeder: ActiveMQ (Apache), WebSphere MQ (IBM), SonicMQ (Progress Software) og Tibco Rendezvous (Tibco)

Funktionalitet

Visual LANSA Funktionalitet

Enkelt lavkodesprog

En enkelt kodebase orkestrerer hele din applikation fra frontend til backend, hvilket eliminerer behovet for multi-stack-udviklere, der gør applikationer dyre at udvikle og vedligeholde.

Active Repository Engine

Ét depot rummer alle elementer, der er vigtige for din applikation. Brugere definerer forretningsregler på ét sted og anvender dem på alle dine applikationsmoduler og komponenter for radikalt at øge effektiviteten og fleksibiliteten.

Enkelt visuelt udviklingsmiljø

Brugervenlig IDE giver udviklere mulighed for hurtigt at springe fra en visuel "træk og slip"-udvikling til scripting for maksimal produktivitet. LANSA Studio er elsket af både nybegyndere og erfarne udviklere.

Forretningsklar ydeevne

Hurtig at bygge, nem at lære og altid indstillet til ydeevne. Kodekompilering på lavt niveau sikrer høj ydeevne på flere hostede platforme, inklusive IBM, Windows, og forskellige cloud-løsninger. LANSA fungerer som en indbygget applikation, der udnytter dybere OS-integration i forhold til andre Low Code-løsninger.

Implementering på tværs af platforme

Integreret responsivt design muliggør implementering på flere enheder fra desktop til mobil uden ændringer i din kode.

Skriv én gang, løb hvor som helst

Fleksibilitet med cloud- eller on-premises implementeringsmuligheder til IBM i, Windows, og Linux Native.

Datatjenesters uafhængighed

Et kraftfuldt abstraktionslag isolerer udviklere fra databaseforviklinger og standardiserer dataadgang på tværs af databaseprodukter (Database Management Management Systems (DBMS) agnostisk).

Hvad er Low-Code

Hvad er lav-kode

Low-code er et softwaredesignsystem som gør det muligt at oprette applikationer på en brøkdel af tiden sammenlignet med traditionel linje-for-linje-kodning. En udviklingsplatform med lav kode giver applikationsskabere mulighed for at fokusere på brugeroplevelser og forretningsprocesser i modsætning til traditionel sprogudvikling og håndkodningsformlayout. Lav-kode kan faktisk segmenteres i to forskellige tilgange: model og sprog. En "model"-platform med lav kode er designet omkring et træk-og-slip-design, som skjuler den faktiske kode for applikationsdesigneren. Fokus er på workflow-processer i et dedikeret udviklingsmiljø, så ingen kodningserfaring er nødvendig. Modeltilgangen til lav-kode tillader skabelsen af ​​borgerudviklere, som igen kan lette it-arbejdsbelastningen og hjælpe med at eliminere it-efterslæb. Med borgerudviklere og professionelle softwareudviklere, der skaber applikationer samtidigt, tilbyder modellavkodeløsninger et attraktivt alternativ til traditionelle kodningsløsninger. Sprogbaserede lavkodeplatforme er rettet mod professionelle udviklere, da de er mere komplekse end modeltilgangen, men de giver meget mere kontrol over applikationsudvikling. Denne stil med lav kode øger stadig applikationsoutput ved at bruge lavkode teknikker og teorier, men does ikke sætter begrænsninger af modeltilgangen på applikationsudviklerne.


The Rise of the Citizen Developer

Gartner definerer en borgerudvikler som "en bruger, der skaber nye forretningsapplikationer til forbrug af andre ved hjælp af udviklings- og runtime-miljøer, der er godkendt af virksomhedens it." Denne slutbruger er en ikke-IT-medarbejder, der er i stand til at lære lavkodeplatformen tilstrækkeligt dybdegående til at skabe forretningsapplikationer. De er "amatører" i verden af ​​kodning, men normalt eksperter i at vide, hvad deres afdeling skal være mere effektiv. De forstår virksomhedens forretningsprocesser, og hvordan en applikation kan designes til at forbedre den nuværende proces. Selvom denne nye bølge af ad-hoc ikke-professionelle programmører kan være en velsignelse for applikationsoutput, udgør de alvorlige risici for deres organisation, hvis de ikke bruges korrekt.

Links

Licenser

Licensmuligheder

Kontakt venligst Alfasoft for licensalternativer og priser.

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Klik her for at besøge vores hjælpecenter og vidensbase!

Anbefalede nyttige links nedenfor:

en_GBEngelsk