Spring til indhold

Statistik og dataanalyse


Flere værktøjer til statistik og dataanalyse

XLSTAT

Den førende dataanalyse og statistiske løsning til Microsoft Excel

XLSTAT er en kraftfuld, men fleksibel Excel-dataanalyse-tilføjelse, der tillader 150,000+ brugere i over 120 lande over hele verden at analysere, tilpasse og dele resultater i Microsoft Excel.

SYSTAT

Kraftig software til statistisk analyse og grafik

SYSTAT er en alsidig og omfattende statistisk softwarepakke. Den anvender et svimlende udvalg af kraftfulde teknikker til at hjælpe med at udføre mange typer forskning.

SigmaStat

Rådgivende statistik for ikke-statistikere

SigmaStat leverer en bred vifte af kraftfulde, men brugervenlige statistiske analyser, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos forskere og ingeniører. Du bliver guidet gennem processen med at vælge den passende test til at analysere dine data, køre testen og fortolke resultaterne i testrapporten.

TableCurve 2D og 3D

Automatiseret kurve- og overfladetilpasning – og ligningsopdagelse

TableCurve 2D og 3D giver ingeniører og forskere magten til at finde den ideelle model for selv de mest komplekse data ved at sætte tusindvis af ligninger lige ved hånden.

PeakFit

Det automatiske valg til spektroskopi, kromatografi og elektroforese

PeakFit bruger tre procedurer (Residuals, Second Derivative og Deconvolution) til automatisk at placere skjulte toppe. Selvom hver af dem er en stærk løsning, kan én metode fungere bedre med nogle datasæt end andre.

LISREL

En skelsættende udvikling i historien om Structure Equation Modeling (SEM)

LISREL-modellen, metoderne og softwaren er blevet synonyme med strukturel ligningsmodellering (SEM). I dag er LISREL dog ikke længere begrænset til SEM. LISREL 11 inkluderer 64-bit statistiske applikationer LISREL, PRELIS, MULTILEV, SURVEYGLIM og MAPGLIM.

GAMS

Generel algebraisk modellering System. Model – Løs – Implementer

Med rod i en række af gennemprøvede designprincipper, The General Algebraic Modeling System (GAMS) er en udviklet og moden system der giver dig adgang til banebrydende modellerings- og optimeringsteknologi og teknisk support i verdensklasse håndteret af vores Ph.D. niveauoptimerings- og modelleringseksperter.

en_GBEngelsk