Spring til indhold

NVivo

Lås op for indsigt i dine data med kraftfuld analyse

Forbedre kraften i NVivo 

Mulighederne for din forskning er ubegrænsede. Opdag dem hurtigere med vores moduler for at arbejde smartere med dine data. 

NVivo hjælper dig med at opdage mere fra dine kvalitative og blandede metoders data. Afdække rigere indsigter og frembring klart formulerede, forsvarlige resultater understøttet af strenge beviser.

NVivo er stedet til at organisere, gemme og analysere dine data. 

Arbejd mere effektivt, foretag dybere analyser fra flere kilder, og forsvar dine resultater med NVivo.

 • Importer data fra stort set enhver kilde
 • Analyser data med avancerede administrations-, forespørgsels- og visualiseringsværktøjer
 • Stil komplekse spørgsmål til dine data for at identificere temaer og drage klare konklusioner
 • Opnå mere robuste forskningsresultater på kortere tid

Om

OPDAG MÅDERNE NVIVO VIRKER FOR DIG

NVivo har klassens bedste muligheder for alle forskere, så du kan bede om flere af dine data.

ØG PRODUKTIVITETEN

Find fælles temaer og evidensbaseret indsigt hurtigere, så du kan gøre mere på kortere tid.

AFDAG DYBERE INDSIGT

Stil kritiske spørgsmål om dine data og find mønstre og forbindelser, der ikke er mulige manuelt.

GØR ROBUST KONKLUSIONER

Få det fulde billede, når du formulerer resultater eller evaluerer effekt.

LEVERE OMFATTENDE RESULTATER

Nå og fremlæg gyldige, forsvarlige konklusioner for at skabe effektive resultater.

Nyheder

Kraftfuld forskning. Forenklet.

NVivo er det mest udbredte kvalitative dataanalyseværktøj, og nu er det endnu bedre. Ikke kun et værktøj til at organisere og administrere data, men NVivo tilbyder også en intuitiv oplevelse, der hjælper dig med at afdække dybere forskningsindsigt, mens du letter hurtigt og problemfrit samarbejde mellem teams.

Lås op for indsigt med letanvendelig, kollaborativ kvalitativ dataanalysesoftware

NVivo hjælper dig med at opdage mere fra dine kvalitative og blandede metoder data. Afdække rigere indsigt, samarbejde problemfrit med teams, og frembring klart formulerede, forsvarlige resultater understøttet af strenge beviser.

Hvad er nyt i NVivo 14

Tilslut nemt fra Mac eller Windows
Synkronisering af projekter på tværs af Mac og Windows gøre mere end at eliminere filkonverteringsprocessen — med NVivo 14, kan brugere nemt åbne projekter på tværs af både Mac og Windows med lethed.
Citavi Indsigt – Drevet af NVivo
Hvis du bruger Citavi for din skrivning, referencehåndtering og litteratur reviews, kan du nu medbringe Citavi og NVivo data sømløst sammen. Citavi hjælper dig med at gå videre end simpel referencehåndtering og skaber et springbræt til at analysere din litteratur, forbinde den med dine empiriske data, analysere med NVivo's forskningsværktøjer og hjælper dig med at udgive hurtigere.

Simplified Access & Management Single Sign-on (SSO)
Uanset om du bruger NVivo, Citavi eller begge dele, Single Sign-On tilbyder en sikker, centraliseret og brugervenlig adgangsstyringsfunktion. Din konto giver dig adgang til dine ressourcer, værktøjer, data og applikationer.

Forbedrede teams og Enterprise Samarbejde
Uanset om du er på en Mac eller Windows, NVivo 14 forbedrer drastisk, hvordan du nemt kan synkronisere arbejde udført, mens du er offline, for at dele projekter med teams. Ved at forbedre teamoplevelsen med NVivo Collaboration Cloud, flere brugere kan oprette forbindelse til det samme projekt for at opdatere, kode og analysere din forskning i realtid. Denne funktion kræver NVivo's Collaboration Cloud.

Nye funktioner i tidligere versioner

Det er nemt at komme i gang med NVivo

Når du åbner NVivo, en hurtig rundtur får dig op i fart med det samme. Kom i gang lige efter turen, og følg signaler, der hjælper dig til nemt at 'importere', 'organisere' og 'udforske' dine data.

Den mest intuitive QDA-oplevelse

Oplev det mest intuitive NVivo endnu:

 • Navigationspanelet grupperer nøgleopgaver under 'import', 'analyser' og 'udforsk' for at hjælpe dig med at guide dig gennem din forskningsproces.
 • Båndet er designet til nemt og hurtigt at finde de funktioner, du har brug for.
 • Skab det tænkerum, du har brug for, ved at frigøre workspace for at forstørre skærmen, du arbejder på.
 • Udforsk dine data ved hjælp af højkvalitetsdiagrammer og kortlægningsværktøjer, ideelle til eksport og brug i præsentationer.
 • Frasering og terminologi i softwaren stemmer overens med nutidige forskningstermer og -tendenser.

Kode hurtigere end nogensinde

Du fortalte os, at kodning er en af ​​de mest kraftfulde funktioner i NVivo, og nu har vi gjort det endnu mere effektivt for dig.

 • Den mest effektive kodning: Når du arbejder med tekstdokumenter, kan du nemt se alle dine koder og bekvemt trække og slippe tekst til dem i én visning.
 • Overlegen læsbarhed med fleksible kodningsstriber: Se dem vandret, så de er nemmere at læse.
 • Spor kodning nemt: klik blot på en kodestribe for at se, hvad du har kodet. Farven på den fremhævede tekst matcher farven på kodestriben for nem læsning, når du ser kodestriber.

Importer almindelige data med få klik

Brug Word eller Excel til at indsamle data, og send derefter data til dem med et par klik NVivo og start straks din analyse. 

NVivo-Integration giver dig mulighed for at tilføje tags til at notere nøglepunkter eller temaer i hvert dokument sammen med en beskrivelse for at organisere og forberede dine filer til nem søgning inden for NVivo. Denne tidsbesparende funktionalitet giver dig mulighed for nemt at indsamle data på din foretrukne enhed og importere dem med få klik, så du straks kan starte din analyse.

Brug af det nye NVivo på Microsoft Windows, kan du også drage fordel af øjeblikkelig import fra Microsoft Outlook til nemt at analysere data i e-mails.

Samarbejde gjort nemt

NVivo Collaboration Cloud gør det muligt for teammedlemmer at dele projekter, uanset hvor i verden de arbejder.

 • Enkel brugeradministration: Administrer nemt brugertilladelser baseret på rollerne for hvert teammedlem.
 • Samarbejd gennem en velkendt download-/uploadproces: Download et projekt for at begynde arbejdet og foretage ændringer. Når du har gemt, uploades til samarbejdet Workspace for Workspace Manager til at flette dine bidrag til masterprojektet.
 • Arbejd offline efter behov: Download dit projekt til din computer eller bærbare computer, så du kan arbejde offline eller sikkerhedskopiere dine data. Dit masterprojekt er gemt i skyen, så du kan få adgang til det hvor som helst.

Arbejd smartere med NVivo

Forbedre din forskning ved at tilføje funktioner, moduler og læringsrejser, når og når du har brug for dem.

For at fremme din analyse, NVivo understøtter mobilitet og samarbejde gennem cloud-baserede abonnementer og moduler, der tilbyder fleksibilitet og muligheder, der passer til dine behov. 

Tag på en læringsrejse for at forbedre din NVivo viden – uanset om det er til enkeltpersoner, teams eller organisationer. Fra gratis online ressourcer, workshops på stedet og virtuel coaching kan du lære mere ved at kontakte teamet på: info@alfasoft.com

Detaljer

Et sted at organisere, gemme, analysere og samarbejde om dine data

Arbejd mere effektivt, foretag dybere analyser fra flere kilder, og forsvar dine resultater med NVivo.

 • Importer data fra stort set enhver kilde
 • Analyser data med avancerede administrations-, forespørgsels- og visualiseringsværktøjer
 • Stil komplekse spørgsmål om dine data for at identificere temaer og drage klare konklusioner
 • Opnå mere robuste forskningsresultater på kortere tid
 • Samarbejd i realtid med andre forskere.*
 • Udnyt øjeblikkelig adgang til data fra Citavi (en alt-i-én skrive- og referenceløsning).*
  * Kræver yderligere køb.

Importere

Importer tekst, lyd, video, e-mails, billeder, regneark, onlineundersøgelser, webindhold og sociale medier fra forskellige kilder til en enkel, intuitiv grænseflade. Centraliser data fra flere kilder for at udføre den mest mulige dybdegående analyse. Og med NVivo Collaboration Cloud, se bidrag fra teammedlemmer i realtid.

organiserer

Kod dine data for at identificere temaer og tendenser. Organiser personer, steder og kernemetrikker i din analyse som cases. Link sager til at tilskrive værdier som alder og køn for at sammenligne forskellige grupper i dine data.

Tag din dataorganisation til næste niveau ved at tilføje Citavi (vores alt-i-én skrive- og referenceløsning) og NVivo Collaboration Cloud, hvor teammedlemmer kan kode samtidigt, hvor alle bidrag vises i realtid, uanset om de arbejder på en MAC eller Windows driftssystem.

Prøv

Stil komplekse spørgsmål for at finde mening i dine data. Visualiser hurtigt dine data med ordfrekvensdiagrammer, ordskyer, sammenligningsdiagrams og mange flere. Se efter nye emner og følelser ved at bruge specifikke forespørgsler til at identificere temaer og drage konklusioner. NVivo 14 tilføjer kraftfulde nye indsigtsgenererende værktøjer til at hjælpe forskere med at accelerere indsigt og opnå den stærkeste dataanalyse.

Tilslut

Det er nemt at importere noter og data direkte fra Microsoft Office, såsom Excel og Word, med NVivo – Integration add-in. Licenser til den seneste udgivelse af NVivo alle kommer med adgang til NVivo – Integrationstilføjelse i 12 måneder uden ekstra omkostninger.
NVivo integreres nemt med pro'engrams du bruger hver dag. Udnyt gratis integrationer til apps som SurveyMonkey, EndNote, og mere for at centralisere din forskning. Opfylder REFI-QDA-standarden, NVivo muliggør interoperabilitet, så du kan importere forskning fra andre QDA eller CAQDAS programs.

Den seneste version tilbyder også øjeblikkelig adgang og integration til Citavi brugere og deres data. Og med NVivo 14, kan forskere nu nemt arbejde på tværs af både Mac og Windows driftssystems.

Kom hurtigere i gang og øg dine resultater

Når du åbner NVivo, kom op i fart med en kort, guidet tur. Kom hurtigt i gang, og følg signaler, der hjælper dig med nemt at 'importere', 'organisere' og 'udforske' dine data.

Moduler

Forbedre kraften i NVivo

Lås op for yderligere muligheder og arbejd smartere med vores ekstra løsninger.

NVivo Collaboration Cloud

Samarbejde

Del data, ekspertise og indsigt på tværs af teams med NVivos samarbejdsløsning.

NVivo Transcription automatisering

Transskription

Kraftfulde automatiserede transskriptioner giver dig frihed til at fokusere på din analyse.

Citavi

Det eneste alt-i-et referencestyrings- og noteværktøj for forskere.

Licenser

Der er en NVivo der passer til dig

Uanset om du er studerende, en enkeltperson eller en organisation, er der en NVivo for at passe til dine behov. Vores elevlicens giver adgang til NVivo i 12 måneder, mens vores individuelle licenser giver adgang i hele livet.

Det er nemt at købe elev-, individuelle- og mindre gruppelicenser (eleverlicenser begrænset til én pr. konto, individuelle og mindre gruppelicenser op til ni) i vores webshop.

NVivo forum Enterprise

Mængdepriser for teams og organisationer, der har brug for ti (10) eller flere licenser.

Enterprise licenser giver dig mulighed for at installere NVivo på flere computere op til det maksimale antal licenser, som dit websted har købt. Aktiv enterprise licenser giver dig (og alle licensindehavere) ret til gratis opgraderinger, når ny software frigives – så du og dine teams altid er opdateret med de nyeste funktioner og funktionalitet.
Hvis du ønsker at købe ti eller flere NVivo licenser til dit team eller din organisation, kontakt vores salgsteam via info@alfasoft.com

Hvis du er en NVivo 12 kunder eller købt NVivo efter marts 2020 kan du opgradere en eksisterende individuel licens til NVivo 14 til nedsat pris (kun én opgradering pr. licens).

Lær mere om fordelene ved at opgradere, og opdag de mest kraftfulde NVivo endnu for teamsamarbejde, accelereret indsigt, forenkling, brugervenlighed og hurtigere resultater.

System Krav

Windows system krav

Minimum system krav

 • 2.0 GHz dual-core processor (64-bit)
 • 4 GB RAM
 • 1680 x 1050 skærmopløsning
 • microsoft Windows 8.1
 • Cirka 5 GB ledig plads på harddisken – eller mere afhængigt af datalagringsbehov

Anbefalet system krav

 • 3.0 GHz quad-core processor eller hurtigere
 • 8 GB RAM eller mere
 • 1920 x 1080 skærmopløsning eller højere
 • microsoft Windows 8.1 eller senere
 • Cirka 8 GB ledig plads på harddisken – eller mere afhængigt af datalagringsbehov
 • Internetforbindelse
 • Internet Explorer 11, Google Chrome 44 eller senere

Hvis du vil installere og bruge NVivo's supplerende tilføjelse, NCapture, vil du også kræve enten Internet Explorer 11 eller Google Chrome 44 eller senere. BEMÆRK Windows Medieafspiller er påkrævet for at afspille lyd- og videofiler i NVivo.

Mac system krav

Minimum system krav

 • Mac-computer med en Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 eller Xeon-processor
 • Mac OS X 10.13 (High Sierra)
 • 4GB RAM
 • 1280 x 800 skærmopløsning
 • 8 GB SSD ledig diskplads – eller mere, afhængigt af datalagringsbehov

Anbefalet system krav

 • Mac-computer med en Intel Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor
 • Mac OS X 10.13 (High Sierra) eller nyere
 • 8 GB RAM eller mere
 • 1440 x 900 skærmopløsning
 • 8 GB SSD ledig diskplads – eller mere, afhængigt af datalagringsbehov
 • Internetforbindelse
 • google Chrome (påkrævet for NCapture – en browserudvidelse, der giver dig mulighed for at indsamle materiale fra nettet)

Support

Support

Vi tilbyder teknisk support til alle vores NVivo kunder.

Som det første skridt bør du besøge vores Supportportal.

Her kan du finde løsninger på almindelige problemer og mange andre nyttige ressourcer.

Hvis du ikke kan finde svaret, så send venligst en forespørgsel.

Angiv venligst din supportsag så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse hvilken produktversion du bruger, og hvilket styresystemstem (både platform og version).

en_GBEngelsk