Spring til indhold

NVivo Collaboration

Del data, ekspertise og indsigt på tværs af teams med NVivos samarbejdsløsninger

Forbedre kraften i NVivo 

Mulighederne for din forskning er ubegrænsede. Opdag dem hurtigere med vores moduler for at arbejde smartere med dine data. 

Teamwork gjort enkelt

Efterhånden som forskerhold udvides i størrelse og geografi, så does vigtigheden af ​​samarbejde med kolleger. Del data, ekspertise og indsigt med vores samarbejdsløsninger. 

NVivo Collaboration Cloud bruger skyens magt til at hoste NVivo projekter, hvilket giver eksterne teams en sikker måde at gemme data på, mastere projektfiler og deres teams analyse. Masterprojektet er gemt i skyen, så teammedlemmer kan downloade projektet og udføre deres analyse offline og senere uploade til NVivo Collaboration Cloud, så projektlederen kan fusionere deres bidrag til masterprojektet. For teams, der arbejder på ét centralt sted, NVivo Collaboration Server understøtter samarbejde i realtid med den ekstra sikkerhed af dine data, der lagres på din egen organisations on-site server.

Sæt dit team op til succes, uanset hvordan din samarbejdsarkitektur ser ud, for at levere de bedst mulige resultater.

NVivo Collaboration Cloud
Del nemt dit arbejde med eksterne teams

At arbejde med andre forskere - uanset om de er på tværs af byen, i hele landet eller på tværs af kloden - burde være enkelt. Ideel til fjerntliggende teams NVivo Collaboration Cloud-modul lader dig dele forskningsdata i et sikkert, cloud-baseret miljø.

STREAMLINE SAMARBEJDE

Nem projektdeling og -samarbejde

Når man arbejder indenfor NVivo Collaboration, er du i stand til at samle de rigtige mennesker til at levere de bedste forskningsresultater i ét centralt projekt. Det er nemt at samarbejde med alle NVivo projektfiler, der gemmes i det ene projekt. Der er ingen grund til at sende flere filer og mapper, når du deler et forskningsprojekt, hvilket betyder, at dine teammedlemmer kan få adgang til alt på ét sted uden risiko for, at data forsvinder. Med simpel brugeradministration kan tilladelser nemt administreres baseret på hvert teammedlems rolle.

Samarbejde gjort let

Med Collaboration Cloud, arbejder sammen om NVivo projekter er en leg. Samarbejde er gjort nemt gennem en velkendt download/upload-proces.

Et modul giver mulighed for op til fem teammedlemmer at samarbejde. Yderligere moduler kan tilkøbes til større hold. Alle teammedlemmer skal bruge den samme version af NVivo (NVivo 14 eller udgivelse marts 2020). I NVivo 14 kan du arbejde på tværs af Mac og Windows, men til udgivelse marts 2020 skal du have samme OS.

Til enterprise licensmuligheder, kontakt vores salgsteam for at diskutere løsninger til dit team. 

Inviter teammedlemmer

Efter du har købt Collaboration Cloud modul, kan du invitere teammedlemmer til at samarbejde om din NVivo projekt. 
Begynd at samarbejde
Workspace Ejer uploader masterprojektet til det sikre samarbejde workspace. Teammedlemmer skal blot downloade projektet og arbejde på det offline, og derefter uploade det, når det er klar, for at få deres arbejde flettet til masterprojektet.

SIKKER CENTRAL OPBEVARING

Overensstemmende, sikkert teamwork

Forenkle delte projekter med en sikker måde at gemme data, masterprojektfiler og dit teams arbejde. Masterprojekter gemmes direkte i skyen, hvilket gør dem tilgængelige fra hvor som helst i verden. Collaboration Cloud opretholder en fuld versionshistorik, så du kan se det arbejde, der er blevet udført, og holder alle samarbejdspartnere opdateret med de seneste oplysninger. 

NVivo Collaboration Cloud vedligeholdes af servere i USA, Canada, Singapore og Europa. Den bruger Microsoft Azures offentlige sky til at gemme data og er fuldt ud GDPR-kompatibel. Collaboration Cloud overholder også de strenge regler og betingelser i HIPAA (Health Insurance Portability and Availability Act af 1996).

ARBEJDE OFFLINE


Arbejd nemt offline

NVivo Collaboration Cloud bruger skyens kraft til at hoste og flette projekter, men gør det også muligt for teammedlemmer at arbejde offline eller sikkerhedskopiere data. Du skal blot downloade projektet til din computer eller bærbare computer for at udføre analyser, kompilere noter og give yderligere indsigt. Når dit arbejde for dagen er udført, skal du gemme og uploade til workspace så dine bidrag kan føjes til masterprojektet. 

PRISER

Priser

en_GBEngelsk