Spring til indhold

@Risk

Probabilistisk risikoanalyse i Excel

Fra det økonomiske til det videnskabelige kan alle, der står over for usikkerhed i deres kvantitative analyser, drage fordel af @RISK. Hvad er chancerne for at tjene penge – eller tage et tab – på dit næste foretagende? Hvad med sandsynligheden for at holde sig inden for budgettet eller have behov for et beredskab? Med @RISK, kan du besvare disse risikomodelleringsspørgsmål og mere – lige i dit Excel-regneark.

 • Integreres med Microsoft Excel
 • Undgå faldgruber og afdæk muligheder med risikoanalyse
 • Kommuniker risiko til andre

@RISK giver os magten til at udføre Monte Carlo-metoder i en enkelt celle i Excel. Dette sparer os tid og forenkler de regneark, vi arbejder i.

Om

Hvad er @Risk?

Brug Monte Carlo Simulation til at se alle mulige resultater

@RISK (udtales "at risk") software er et tilføjelsesværktøj til Microsoft Excel, der hjælper dig med at træffe bedre beslutninger gennem risikomodellering og -analyse. Det does dette ved hjælp af en teknik kendt som Monte Carlo simulering. @RISK's Monte Carlo-analyse beregner og sporer mange forskellige mulige fremtidige scenarier i din risikomodel og viser dig sandsynligheden for, at hver enkelt opstår. Denne måde, @RISK viser dig stort set alle mulige resultater for enhver situation. Denne probabilistiske tilgang gør @RISK et stærkt værktøj, som du kan bruge til at vurdere, hvilke risici du skal tage, og hvilke du skal undgå – kritisk indsigt i nutidens usikre verden.

Modeller risici og afdæk nye muligheder

Fra det økonomiske til det videnskabelige kan alle, der står over for usikkerhed i deres kvantitative analyser, drage fordel af @RISK. @RISK hjælper både Fortune 500-virksomheder og private konsulentvirksomheder med at tegne et realistisk billede af mulige scenarier. Dette giver virksomheder mulighed for ikke kun at buffere og mindske risici, men også identificere og udnytte vækstmuligheder.

 • Model risikofaktorer og beskyt dig selv med beredskabsplanlægning
 • Planlæg bedre strategier
 • Undgå faldgruber og afdække muligheder med risikoanalyse

Nøglefunktioner i @Risk

Monte Carlo -simulering

Ved at sample forskellige mulige input, @RISK beregner tusindvis af mulige fremtidige udfald og chancerne for, at de vil opstå. Dette hjælper dig med at undgå sandsynlige farer – og afdække skjulte muligheder.

Mere om Monte Carlo Simulation

100% Excel-integration

@RISK integreres problemfrit med Excels funktionssæt og bånd, så du kan arbejde i et velkendt miljø med resultater, du kan stole på.

Følsomhedsanalyse

@RISK identificerer og rangerer de vigtigste faktorer, der driver dine risici, så du kan planlægge strategier – og ressourcer – i overensstemmelse hermed.

Lær om følsomhedsanalyse

Grafer og rapporter

@RISK tilbyder forskellige brugerdefinerbare, eksporterbare grafer og rapporteringsmuligheder, der lader dig kommunikere risici til alle interessenter.

Omfattende modelleringsfunktioner

Med et bredt bibliotek af sandsynlighedsfordelinger, datatilpasningsværktøjer og korrelationsmodellering, @RISK lader dig repræsentere ethvert scenarie i enhver branche med det højeste niveau
af nøjagtighed.

Nyheder

Hvad er nyt i @RISK 8?

En ny generation i risikoanalyse

@RISK 8 er en større opgradering, der repræsenterer kulminationen på feedback fra tusindvis af brugere. Vi fokuserede på, hvad der er vigtigst for dig ud fra de analyser, du laver hver dag. Desuden, @RISK 8 er blevet genopbygget på den nyeste programmeringsteknologi fra bunden. Det sikrer dette fremadrettede fundament @RISK vil fortsætte med at levere den mest pålidelige, nøjagtige og robuste kvantitative risikoanalyse, der er tilgængelig overalt i de kommende år.

Men tag ikke fejl: mens @RISK 8 er bedre, hurtigere og stærkere end nogensinde, den er stadig lige så nem at bruge som 1-2-3.

Frisk nyt look, strømlinede arbejdsgange

Som et resultat af brugerinput er grænsefladen nu mere intuitiv for både nye og erfarne praktikere, hvilket reducerer læringskurver og den tid, det tager at udføre analyser. @RISK 8 tilbyder et helt igennem moderne udseende og følelse gennem hele applikationen, fra det helt nye kommandobånd til hvert dialogvindue. Hvad mere er, @RISK 8 er tilgængelig på både engelsk og spansk.

Hurtigere ydeevne

Alle omkostninger er den lavest mulige værdi, og salgsindtægterne er de højest mulige fremskrivninger. Resultatet er at tjene mange penge.

Nemmere modellering

Vinduet Definer distribution, det første trin i enhver @RISK analyse, er blevet overhalet for at forenkle alt, hvad du skal gøre, når du opretter eller redigerer @RISK distributionsfunktioner. Korrelationer er meget hurtigere at definere, og ydelsen af ​​tidsserietilpasning er blevet væsentligt forbedret. Plus, hele modelvinduet er mere fleksibelt og enklere end nogensinde.

Kommuniker og del resultater tydeligere

Fra Oversigtstrend til 2-vejs Tornado-diagrammer, @RISK 8 tilbyder væsentligt forbedrede grafiske muligheder samt et helt nyt funktionssæt til generering af brugerdefinerede rapporter til deling med kolleger. Det bedste er, det doeer alt dette 10 gange hurtigere end før! En ny Udforsk-menu tilbyder alle resultatgrafer og rapporter på ét sted. Og Gennemse, Resumé og andet windows er blevet eftersynet for hurtigere arbejdsgange.

Kom hurtigt i gang

Alle omkostninger er den højest mulige værdi, og salgsindtægterne er de lavest mulige fremskrivninger. Resultatet er at tabe penge.

Solid analyse og stram Excel-integration

Selvfølgelig er der en anden vigtig grund til, at Fortune 1000-virksomheder stoler på @RISK hver dag har længe været kraften i dens bundsolide analyser. Version 8 tager også et niveau op med væsentlige forbedringer af sofistikerede analytiske funktioner. Ud over, @RISK 8 understøtter de allernyeste fremskridt i Excel 2019 (såsom dynamiske arrays) for at gøre dine analyser endnu mere sammenhængende.

Klar til fremtiden

Mens @RISK 8 er en væsentlig opgradering i sig selv, den repræsenterer også fødslen af ​​en ny platform, som vil lancere en hel generation af risikoanalysefremskridt. Den nye @RISK er teknologisk klar til at drage fordel af fremtidige forbedringer inden for probabilistisk analyse og selve Excel. Kort sagt sikrer dette, at du kan stole på det @RISK vil give den bedst mulige indsigt, uanset hvad fremtiden bringer.

Klik her for at lære mere om, hvad der er nyt i @Risk 8!

Systemkrav

Systemkrav

Driftssystems

@RISK Kræver Windows 7 (SP1 eller nyere), Windows 8, Windows 10 eller Windows 11.

Selvom der ikke er understøttelse for at køre på det oprindelige Macintosh OS, @RISK vil køre på en Windows miljø hostet på Mac. Følgende konfigurationer understøttes:

 • Windows 7 ved Windows 10 kører ved hjælp af Boot Camp.
 • Windows 7 ved Windows 10-emulering ved hjælp af Parallels, VirtualBox eller VMware.

Regneark (Excel)

En installeret kopi af Microsoft Excel 2010, 2013, 2016 eller 2019 for Windows or Office 365 forum Windows er påkrævet. Palisade-tilføjelsesprogrammer kører ikke med tidligere versioner af Microsoft Excel.

Softwaren er kompatibel med "On Premises"-implementeringsmuligheden af Office 365. Det er ikke kompatibel med "Office on demand" eller "Office Web Apps” implementeringsmuligheder.

@RISK er ikke kompatibel med ikke-Microsoft regnearkspakker.

Visual C++ Runtime-filer

Palisade-tilføjelser kræver Microsoft Visual C++ "Universal" Runtime. På en 64-bit maskine kræves både 64-bit og 32-bit versionerne af dette bibliotek. På en 32-bit maskine kræves kun 32-bit versionen af ​​dette bibliotek. Disse vil blive installeret automatisk som en del af DTS-installationen, hvis de ikke findes på system.

Microsoft. NET Framework 4.6.1

Palisade-software kræver Microsoft .NET Framework 4.6.1. I Windows 7, det DecisionTools Suite installationsprogrammet vil automatisk installere denne komponent. I Windows 8 og Windows 10, er .NET Framework 4.0 allerede installeret som en del af Windows. .NET frameworket installeres automatisk som en del af DecisionTools Suite installation, hvis den ikke findes på system.

Licenser

Licensmuligheder

Al Palisade-software sælges på abonnementslicensbasis. Abonnementslicenser giver dig mulighed for at investere på et niveau, der passer til dit budget og kan kategoriseres som en driftsudgift. Ydermere inkluderer Palisade-abonnementer ubegrænset e-mail og telefon teknisk support og gratis opgraderinger til nye versioner i løbet af abonnementsperioden. Lær mere om licensmulighederne!

 • Enkeltbruger (akademiske og kommercielle priser)
 • Volume/Multi-user
 • Samtidig/flydende netværk (Simus)
 • Licenser for hele webstedet eller afdelingen

Kontakt os for et tilbud i dag!

Editions

 • Professionel
 • Industriel

Funktioner – Professionel og industriel

 • Fuld Monte Carlo-simulering med flere samplingsteknikker og tilfældige talgeneratorer
 • 100 % Excel-integration til problemfri, fleksibel modellering med den højeste grad af nøjagtighed
 • Intuitiv, Office-standard interface for maksimal effektivitet
 • Over 100 distributionsfunktioner, inklusive percentilparametre, til fleksibel, nøjagtig usikkerhedsmodellering
 • Sofistikeret distributionstilpasning, redigering, visning og endda frihåndstegning
 • Funktion swap for at fjerne @RISK funktioner til ikke-@RISK brugere
 • Korrelationer og kopler til at repræsentere sammenhænge mellem variable
 • Demotilstand og opdatering under simulering til illustration til andre
 • Avancerede simuleringsanalyser såsom stresstest og målsøgning
 • En bred vifte af brugerdefinerbare grafer i præsentationskvalitet
 • Eksporterbare rapporter til PDF og andre formater
 • Flere visninger af tornadografer til følsomhedsanalyse for at bestemme kritiske risikodrivere

Funktioner – Kun industrielt

 • Tidsseriefunktioner, der repræsenterer værdier, der ændrer sig over tid
 • Hurtige simuleringshastigheder med flere, ubegrænsede processorer
 • RISKOptimizer til at kombinere Monte Carlo-simulering med optimering til budgettering, ressourceallokering, planlægning og mere
 • Effektiv Frontier-analyse til at bestemme det optimale afkast på et givet risikoniveau

Support

Support

For teknisk support, venligst klik her! (Palisade)

Inkluder venligst dit serienummer med al e-mail-korrespondance.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at informere om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Vi anbefaler også disse online supportsider og ressourcer:

en_GBEngelsk