Spring til indhold

SYSTAT 13

Resultater du kan stole på, en pris du har råd til

SYSTAT er en alsidig og omfattende statistisk softwarepakke. Den anvender et svimlende udvalg af kraftfulde teknikker til at hjælpe med at udføre mange typer forskning. 

Novice statistical users can use SYSTAT's menudrevne interface til at udføre enkle analyser og producere smuk 2D- og 3D-grafik til præsentationer eller rapporter. 

Those in need of advanced analysis can use SYSTAT’s more sophisticated statistical routings, and create plots and charts that are instantly ready for publication. SYSTAT’s menu and command interfaces are interlinked, allowing users the option of whichever method works best for them. 

SYSTAT 13 is quicker, sturdier and more robust than any of its predecessors. Newly improved data handling functionality allows the software to process larger data sets, at speeds faster than ever before. Also, with the introduction of SYSTAT 13 you now can have the Add-on SYSTAT Exact Tests for those working with small sample sizes.

Om

Hvad er SigmaPlot?

SigmaPlot er en softwarepakke, der hjælper forskere med at visualisere deres forskningsdata og skabe publikationsklare grafer. Derudover kan SigmaPlot bruges som en rådgivende statistikpakke, hvilket betyder, at avanceret statistisk analyse kan udføres uden at skulle lære kompleks syntaks eller programmering. SigmaPlot guider brugerne gennem hvert trin i analyseprocessen og udfører kraftfuld statistisk analyse uden at skulle være en statistisk ekspert.

SigmaPlot har en brugervenlig grænseflade og er nem at lære

SigmaPlot inkluderer over 100 2D- og 3D-graftyper og skabeloner, 50 statistiske metoder og problemfri integration med Microsoft Office. Brugergrænsefladen er velkendt nok for erfarne brugere, men let nok for nybegyndere at forstå også. Og med trinvise guider tilgængelige som en ressource for nybegyndere analytikere, kunne det ikke være nemmere at få tingene gjort på SigmaPlot.

Uanset om du ønsker at visualisere dine data hurtigt, skabe professionelle grafer eller avancerede statistiske rapporter, har SigmaPlot dig dækket. Dens trin-for-trin guider gør det nemt for selv ikke-tekniske brugere at skabe imponerende resultater.

SigmaPlot hjælper dig med at skabe publikationsklare videnskabelige grafer

Eksempler på SigmaPlot graftyper

Med den nye Graph Properties-brugergrænseflade kan du vælge egenskabskategorien i træet til venstre og derefter ændre egenskaber til højre. Ændringen tegnes med det samme, og hvis du flytter markøren væk fra panelet, så bliver den gennemsigtig, og du kan se effekten af ​​dine ændringer uden at forlade panelet.

SigmaPlot tilbyder fleksibiliteten til at tilpasse hver eneste detalje i din graf. Du kan tilføje akseskift, standard eller asymmetriske fejlbjælker og symboler, ændre farver, skrifttyper og linjetykkelse. Dobbeltklik på et hvilket som helst grafelement for at åbne dialogboksen Graph Properties.

Rediger din graf, diagram eller diagram yderligere ved at indsætte en ligning, symbol, kort, billede, illustration eller et andet billede i din præsentation. Og vælg anti-aliasing for at vise ujævne linjer, der kan bruges i din PowerPoint® præsentationer.

SigmaPlot Graph Properties panel

Statistik og dataanalyse uden indlæringskurven

SigmaPlot giver alle de grundlæggende værktøjer, du har brug for til at analysere dine data, fra grundlæggende statistik til avancerede matematiske beregninger og statistiske metoder. Klik på knappen Statistik for øjeblikkeligt at generere oversigtsstatistikker, inklusive 95 % og 99 % konfidensintervaller. Kør t-test, lineære regressioner, ikke-lineære regressioner og ANOVA med lethed. Du kan tilpasse en kurve eller plotte en funktion og få resultatrapporter på få sekunder. Brug indbyggede transformationer til at massere dine data og skabe et unikt diagram, diagram eller figur. Med SigmaPlot – det hele er så enkelt!

Brug Regression Wizard til at tilpasse data nemt og præcist

Det er nemt at tilpasse dine data med SigmaPlot Regression Wizard. Regression Wizard bestemmer automatisk dine indledende parametre, skriver en statistisk rapport, gemmer din ligning i din SigmaPlot Notebook og tilføjer dine resultater til eksisterende grafer eller opretter en ny!

Regression Wizard passer nøjagtigt til næsten enhver ligning - stykkevis kontinuerlige, multifunktionelle, vægtede, booleske funktioner og mere - op til 10 variabler og 25 parametre. Du kan endda tilføje dine egne kurvetilpasningsligninger og tilføje dem til Regression Wizard.

SigmaPlot Regression Wizard

Brug Dynamic Curve Fitter til at analysere dine data

Dynamic Curve Fitter udfører 200 eller flere kurvetilpasninger ved hjælp af din ligning og data startende fra optimalt forskellige startværdier. Resultaterne er rangeret efter god pasform, så du kan kontrollere de toprangerede resultater i forhold til det resultat, du opnåede fra regressionsguiden. Der er altid en bekymring for, at den rigtige løsning ikke er fundet. Dynamisk tilpasning minimerer denne bekymring. Det tilskyndes, før resultaterne offentliggøres, især hvis der anvendes en kompliceret ligning.

Nyheder

Nye funktioner i Sigmaplot 15

SigmaPlot 15 har fået nye graffunktioner og -muligheder, nye og forbedrede regnearksfunktioner og nye og forbedrede statistik- og analysefunktioner.

Heat Maps (Ny graftype makro)

Varmekort hjælper med at visualisere variationer i tætheden af ​​værdier i datatabellen. Sagt på en anden måde bruges varmekort til at identificere klynger af data. Den primære fordel ved varmekort er, at de gør komplicerede data nemmere at forstå end outputtet fra mange andre grafiske eller numeriske teknikker. En af de oprindelige anvendelser af varmekort, der ofte bruges, er at undersøge befolkningstætheden i en by eller region.

SigmaPlot 15 – Ny Heat Maps graftype

Forbedret brugergrænseflade

Den opdaterede båndmanager forbedrer brugeroplevelsen og giver brugeren nem navigation på tværs af de forskellige funktioner i SigmaPlot 15.

 • Den nye og opdaterede båndmanager forbedrer den allerede prisværdige brugeroplevelse i SigmaPlot.
 • Bånd giver kontekstfølsomme funktionsgrupperinger for forbedret funktionalitet og brugervenlighed.
 • Ikoner er nu desaturerede, har høj opløsning og har udvidede værktøjstip, der indeholder genvejstaster.
 • Tastaturgenveje leveres af Alt-tastens tip.
SigmaPlot 15 – Forbedret brugergrænseflade

Separat Makro-fane

SigmaPlots brugervenlige makrosprog hjælper brugere med at oprette makroer på ingen tid. Ikke programmør? Intet problem. Med SigmaPlot kan du optage makroer ved at peg-og-klik med makrooptageren. Brug makroer til at indhente dine data, udføre kraftfulde analytiske metoder og skabe branchespecifikke eller feltspecifikke grafer.

SigmaPlot 15 – Fanen Makroer

Andre nye funktioner

 • Udvidet hjælp
 • Båndkonfigurationsfunktionalitet er tilgængelig via fanen Hurtig adgang
 • historiegrams gruppe på fanen Analyse
 • Nyt Værktøjsfaneblad
 • Punkttæthedsmakro

Nye dataanalysefunktioner

Resultatgrafer

Gem resultatgrafdata med statistiske rapporter.

Brugerdefineret transformationsdialog

Et nyt afkrydsningsfelt gør det muligt for dialogen at fortsætte, efter at der er trykket på knappen Kør. Nyttigt til at teste resultaterne af en transformation efter at have foretaget en række ændringer i transformationsteksten.

Ændret udklipsholderformat for Excel til CF_SYLK

Tal indsat fra Excel har fuld præcision med mulighed for at ændre Excel-indsætning i SigmaPlot for at bruge udklipsholderformatet CF_UNICODETEXT. (Indsæt numeriske data fra Excel i SigmaPlot med fuld præcision uden mulighed for at indsætte ikke-ASCII-tegn.)

Andre nye funktioner

 • Nyt Licens System
 • Fjernet ældre Microsoft VS 2005 Redistributable

Klik for at lære mere om de nye funktioner i SigmaPlot 15

Systemkrav

Systemkrav

 • Windows XP, Vista, 7, 8, 10 og 11 (32-bit og 64-bit)
 • 2 GHz processor
 • 4 GB RAM til 64-bit (2 GB til 32-bit)
 • 300 MB ledig harddiskplads
 • 800×600 SVGA/256 farveskærm eller bedre
 • Microsoft Office 2003 eller nyere til Excel-integration, indsæt PowerPoint og Word.

Licenser

Licensmuligheder

 • Enkelt bruger
 • Volume/Multi-user
 • Samtidig/flydende netværk (Simus)
 • Licenser for hele webstedet eller afdelingen

Evig med vedligeholdelse eller årlige (leasing)licenser for alle licensmuligheder.

Kontakt os for et tilbud i dag!

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at informere om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Klik her for at besøge vores hjælp centre & vidensbase

Vi anbefaler også disse online supportsider og ressourcer:

Priser

Priser