Spring til indhold

Mathcad Prime 8

Mathcad er industristandardsoftwaren til tekniske beregninger

Mathcad er valgt af de fleste virksomheder på markedet til topkvalitetsberegninger til at verificere og validere tekniske designberegninger. Dette softwareværktøj, synonymt med professionel, men let at følge teknisk dokumentation, er verdensførende beregningssoftware. Alfasoft kan levere licenser, teknisk support, administration og skræddersyet træning til al din beregning og Mathcad har brug for.

Mathcad er ingeniørvirksomheders valg, når de leder efter deres ingeniører til at arbejde effektivt og fejlfrit ved at bruge et værktøj, der:

 • er nem at bruge
 • understøtter automatiske og hurtige beregninger
 • verificerer beregningsresultater
 • muliggør dokumentation

Mathcad har hjulpet vores forretning ved at gøre det muligt at udlede og udvikle standardberegninger for hele teamet. Dette har forbedret vores nøjagtighed og dokumentkvalitet og giver en konventionel matematisk notation for alle. Dette giver vores ingeniører mulighed for effektivt at udføre og validere komplekse beregninger problemfrit og udvikle professionel, men let at følge teknisk dokumentation.

INFO

Hvad er Mathcad?

PTC Mathcad – Vis dit arbejde!

Tekniske beregninger er afgørende for produktdesign. For at opnå ekspertise inden for teknik har du brug for en omfattende, men intuitiv applikation, der udfører nøjagtige beregninger, muliggør sporbarhed, beskytter intellektuel ejendom og giver dig mulighed for at vise dit arbejde.

Dokumenter dine mest kritiske tekniske beregninger i en teknisk notesbog med naturlig matematisk notation og enheders intelligens. Vis dit arbejde ved hjælp af rige formateringsmuligheder sammen med plots, tekst og billeder i et enkelt, professionelt formateret dokument.

Vælg PTC Mathcad Prime fordi regneark bare ikke kan konkurrere. Mathcad visuelt repræsenterer matematik på en intuitiv måde, hvilket gør det nemt at definere, forstå og manipulere tekniske beregninger med den whiteboard-lignende brugergrænseflade.

Mathcad's tilgang til tekniske beregninger

Naturlig matematiknotation

Adgang til matematiske notationer og symboler gør det nemt at konstruere ligninger. Ligninger indtastes, som de vises i en opslagsbog, med mulighed for at bruge engelske og græske tegn i standard matematikoperationer.

Mathcad - Naturlig matematisk notation

Enheder efterretning

Mathcad giver dig mulighed for automatisk at genkende og konvertere til "like" enheder, hvilket eliminerer enhedskonvertering og afrundingsfejl. Automatiske konverteringer mellem imperial og metrisk systems er mulige, og du kan definere brugerdefinerede enheder til specifikke applikationer.

Enheders intelligens

Matematik på højere niveau

Mathcad giver mere end 700 indbyggede matematiske funktioner til kraftfuld numerisk og symbolsk matematik, hvilket giver dig mulighed for numerisk at løse algebra, geometri, trigonometri, calculus, differentialligninger og mere. Symbolske egenskaber eliminerer fejl, når du udfører håndberegninger.

Matematik på højere niveau

Dokumentation

Mathcad er mere end blot en lommeregner, men er en teknisk notesbog, der giver brugerne mulighed for at kombinere tekst. matematik, grafik og anmærkninger i et enkelt regneark.

Mathcad dokumenterer dit arbejde

Nyheder

Hvad er nyt i Mathcad Prime 8?

PTC har for nylig udgivet Mathcad Prime 8 version, så lad os tage et kig på forbedringerne.

 1. Omdefineringsadvarsler
 2. Vis ramme (sidehoved, sidefod, sidetekst) 
 3. Delvis afledt operatør 
 4. Kopier/indsæt flere værdier til kombinationsboksen 
 5. Symboliske motorforbedringer 
 6. Numeriske motorforbedringer 
 7. Forbedringer af brugervenlighed 
 8. Diverse
 9. Gem ældre regneark som HTML
 10. Windows 11 support

Mathcad Applikationsopdateringer

Der er adskillige opdateringer til funktionalitet på applikationsniveau, som omfatter vigtige funktioner, som brugerne efterspørger.

Applikationsopdateringer
 • Du kan nu indstille advarsler for, hvornår enten bruger- eller system-definerede identifikatorer såsom variabler, konstanter og funktioner omdefineres i dit regneark. Dette giver dig mulighed for at undgå ubevidst at ændre definitionen af ​​kritiske parametre.
 • Vi har tilføjet en delvis afledt operator i menuen Operatører, som du kan bruge til at definere beregninger, der inkluderer delvise afledte.
 • Du kan uafhængigt slå sidehoved, sidefod eller sidevisningsramme til med den nye funktionalitet for showframe.
 • Og for at forbedre anvendeligheden af ​​den kombinationsboks-inputkontrol, der blev tilføjet i den sidste udgivelse, i Prime 8, kan du kopiere flere værdier og indsætte dem i kombinationsboksens redigeringstilstand, hvilket gør oprettelse af kombinationsboksinputkontrol lettere.

Symboliske og numeriske motorforbedringer

Der er mange kundedrevne forbedringer til symbolikmotoren i Mathcad Prime 8, samt ny funktionalitet, der ikke er set i tidligere versioner af Mathcad. Ud over generelle søgeordsforbedringer er der sket en betydelig forbedring og udvidelse i brug og ydeevne for integrerede funktioner, såsom Fourier, Laplace og Ztrans og deres modsætninger. To nye modifikatorer er blevet tilføjet for at tillade manipulation af normaliserings- og oscillerende faktorer til brug med Fourier-nøgleordet. Calculus-operatorer såsom grænser, integraler og derivater er blevet forbedret og dækker udvidede anvendelsestilfælde. Og der er nu bedre auto-mærkning af udefinerede variabler i symbolske resultater.

Mathcad Brugervenlighedsopdateringer

Mathcad brugervenlighedsopdateringer
 • Du kan nu se på en regnearkfane, når et regneark ikke er gemt, og du kan lukke et regneark direkte fra dets fane.
 • Du kan flytte regneark for at omarrangere deres rækkefølge.
 • Hver fane indeholder nu en højre museknap-menu, der giver adgang til nyttige handlinger, herunder beregne, flytte fane, kopiere hele filstinavnet, åbne den mappe, der indeholder, og lukke denne eller andre faner.
 • Og der er flere mindre brugervenlighedsopdateringer, som den nye klartekstformatkommando og ctrl/wheel zoom.
Gem som HTML-legacy-regneark.

Gem som HTML ældre regnearksvisning

Der er mange kundedrevne forbedringer til symbolikmotoren i Mathcad Prime 8, samt ny funktionalitet, der ikke er set i tidligere versioner af Mathcad. Ud over generelle søgeordsforbedringer er der sket en betydelig forbedring og udvidelse i brug og ydeevne for integrerede funktioner, såsom Fourier, Laplace og Ztrans og deres modsætninger. To nye modifikatorer er blevet tilføjet for at tillade manipulation af normaliserings- og oscillerende faktorer til brug med Fourier-nøgleordet. Calculus-operatorer såsom grænser, integraler og derivater er blevet forbedret og dækker udvidede anvendelsestilfælde. Og der er nu bedre auto-mærkning af udefinerede variabler i symbolske resultater.

Systemkrav

Systemkrav

 • 64-bit Windows 10 maskine
 • 2 GB harddiskplads (600 MB for PTC Mathcad, 1.5 GB midlertidig plads under installation)
 • Microsoft. NET Framework 4.8
 • DVD-drev (til fysiske medier) eller internetforbindelse (til download). En internetforbindelse er påkrævet i begge tilfælde for licenserhvervelse.
 • For at se PTC Mathcad Prime 8.0.0.0 Hjælp system, din system skal have en af ​​følgende browsere:
 • google Chrome (alle versioner)
  – Internet Explorer 9 eller nyere
  - Firefox 10 eller senere

Licenser

Licensmuligheder

PTC tilbyder de årlige abonnementsbaselicenser til Mathcad Prime 8

Du kan vælge mellem:

  – Individuelle licenser
  – Flydende licenser
  – Globale licenser

For gruppepriser, akademiske bundter eller indkøbsordrer, venligst kom i kontakt med os eller send en mail til info@alfasoft.com

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Vi anbefaler også disse online supportsider og ressourcer: