Spring til indhold

Altair Embed

Visuelt miljø for Embedded System Udvikling

Altair Embed er et kraftfuldt værktøj til ikke-lineær simulering og modelbaseret firmwareudvikling. Med Altair Embed designer, analyserer og simulerer du ved hjælp af blokdiagrams og statsdiagrammer. Du kan derefter automatisk generere kompakt og optimeret firmware til at køre på et omfattende udvalg af mikrocontrollere.

Altair Embed tilbyder dyb understøttelse af de mest populære on-chip-ydre enheder og biblioteker til elektrisk motorstyring, digitalt strømdesign, analog/digital kommunikation og billed- og videobehandling. Altair Embed sænker udviklingsomkostningerne ved at fjerne behovet for manuel kodning, hvilket reducerer fejl og hastigheder redigeringsfejlfindingscyklussen med let at bruge Hardware-in-the-Loop (HIL)-kapacitet.

Om

Om Altair Embed

Hvorfor Embed?

Hvorfor Embed?

Forbygget e-Drive Diagrams

Feltorienteret kontrol (FOC) motordrev diagrams lad dig hurtigt dreje din motor PMSM, ACI eller Synchronous Reluctans motor på din inverter.

Meget effektiv kode

Den autogenererede kode kører hurtigt og giver resultater af høj kvalitet uden behov for håndkode for at fremskynde eksekveringen af ​​din kode.

Test og bekræft Embedded Systems

Simuler controller og anlæg for nemt at tune din kontrol off-line, og brug derefter integreret Hardware-in-the-Loop (HIL) til at fejlsøge og tune din kontrol på det indlejrede mål.

Nøglefunktioner

Skræddersyet til Embedded System Udvikling

Generer effektiv og kompakt ANSI C-kode til dynamisk systems involverer skalerede operationer med faste punkter. Indstil parametre og overvåg realtidsdata.

Blok Diagrams og Stats Diagrams

Simuler dynamisk systems, herunder kontinuerlig eller diskret-tidsadfærd såvel som begivenhedsbaseret adfærd.

Diagram-til-kode

Ingen manuel kodning påkrævet. Konverter automatisk din blokdiagrams og stat diagrams til mikrocontrollerenhed (MCU) hardwareklar kode.

Understøttelse af populær Target MCU-hardware

Indeholder understøttelse af en bred vifte af mikrocontrollere og processorer, der er velegnede til de fleste industrielle og akademiske applikationer.

Interaktiv HIL-test

Kør en plantemodel ind Altair Embed på værtscomputeren, mens den styrende algoritme kører i realtid på mål-MCU'en og kommunikerer via en HOTLink.

Tilføjelser til digital strøm og kommunikation

Simuler og generer kode til strømforsyning og digitale strømkomponenter og kontroller. Model end-to-end analog, digital og mixed-mode kommunikationssystems.

Licenser

Altair enheder

At være "all-in" betyder at bruge mere end tre årtier på at pionere løsninger, der transformerer verden. Da vi udviklede vores patenterede licenssystemstem, sigtede vi efter at lægge innovationskraften i enhvers hænder i overensstemmelse med vores forpligtelse til at demokratisere softwaretilgængelighed. Det var revolutionerende dengang, og det er stadig revolutionært i dag. Altair-enheder har været, og vil forblive, all-in og altid-på – og det er noget, ingen andre kan sige.

Hvad mener vi, når vi siger, at Altair-enheder er all-in og altid tændt? Det er enkelt – brugere får fuld adgang til vores softwareværktøjer, når de har brug for dem, og de kan bestemme, hvornår, hvor og hvordan de vil bruge forskellige værktøjer uden at skulle bekymre sig om, om de er berettiget til adgang.

Enheder giver brugerne fleksibilitet at køre software hvor som helst, den frihed at vælge, hvilke softwareværktøjer de har brug for, når de har brug for dem, og uden sidestykke værdi der maksimerer brugen og minimerer omkostningerne.

Kontakt os for mere information

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.