Spring til indhold

Altair SimLab

Multifysiske arbejdsgange med CAD-associativitet

Altair SimLab er et procesorienteret multidisciplinært simuleringsmiljø til nøjagtigt at analysere ydeevnen af ​​komplekse samlinger. Flere fysik inklusive strukturel, termisk og væskedynamik kan nemt konfigureres ved hjælp af højautomatiserede modelleringsopgaver, hvilket hjælper drastisk at reducere den tid, der bruges på at skabe finite element-modeller og fortolke resultater. Altairs robuste, nøjagtige og skalerbare løsere kan køre enten lokalt, på fjernservere eller i skyen,

En intuitiv og selvforklarende grafisk brugergrænseflade dækker alle aspekter af modelleringsprocessen. I stedet for kedelige geometrioprydninger, arbejdes der direkte på geometrien – importeret og opdateret via den tovejs CAD-kobling – ved at definere maskespecifikationer for de enkelte regioner.

Om

Om Altair SimLab

Hvorfor SimLab?

Hvorfor Altair SimLab?

Multifysik med Altair SimLab

Multifysik

Udfør problemfrit nøjagtige lineære og ikke-lineære strukturelle, termiske og beregningsmæssige væskedynamikanalyser lokalt eller i skyen.

Automatiseret

Automatiseret

Meget effektive funktionsgenkendelsesalgoritmer, procesorienterede automatiseringsskabeloner og en intuitiv GUI fremskynder dramatisk modelbygningsfasen.

CAD-kobling i Altair SimLab

CAD kobling

Geometriændringer, delvarianter og samlingsopdateringer styres nemt via den tovejs CAD-kobling.

Nøglefunktioner i Altair SimLab

Robuste, gentagelige simuleringsarbejdsgange med Altair SimLab

Øg effektiviteten af ​​simuleringscyklusser med delbare, robuste og gentagelige simuleringsarbejdsgange. Eliminer manuel solid meshing, modelopsætning, løsningsudførelse og efterbehandling for høj nøjagtighed og ensartethed på tværs af organisationen.

Automation: DOE/Optimering

Automatisering muliggør nem opsætning af resultater og konvergens, design af eksperimenter (DOE), og optimering.

Intuitivt brugermiljø i Altair SimLab

Løs statik, dynamik, varmeoverførsel, væskeflow og elektromagnetiske problemer på få minutter direkte fra SimLabs intuitive brugermiljø.

Live-synkronisering til parametrisk CAD

Udforsk og evaluer hurtigt designændringer på farten med live-synkronisering til populær parametrisk CAD-systems inklusive CATIA, Pro/E Siemens NX og SolidWorks.

Omfattende Solver Support

Et fælles miljø på tværs af for- og efterbehandling med grænseflader til flere almindelige FE-løsere gør brugerne i stand til at være alsidige, selv når projekter kræver at arbejde med forskellige værktøjer.

Multifysik

SimLab muliggør effektiv modelopsætning af multidisciplinære og multifysiske problemer, herunder co-simulering af discipliner, såsom strukturel, CFD, elektromagnetik og termisk analyse.

Licenser

Altair enheder

At være "all-in" betyder at bruge mere end tre årtier på at pionere løsninger, der transformerer verden. Da vi udviklede vores patenterede licenssystemstem, sigtede vi efter at lægge innovationskraften i enhvers hænder i overensstemmelse med vores forpligtelse til at demokratisere softwaretilgængelighed. Det var revolutionerende dengang, og det er stadig revolutionært i dag. Altair-enheder har været, og vil forblive, all-in og altid-på – og det er noget, ingen andre kan sige.

Hvad mener vi, når vi siger, at Altair-enheder er all-in og altid tændt? Det er enkelt – brugere får fuld adgang til vores softwareværktøjer, når de har brug for dem, og de kan bestemme, hvornår, hvor og hvordan de vil bruge forskellige værktøjer uden at skulle bekymre sig om, om de er berettiget til adgang.

Enheder giver brugerne fleksibilitet at køre software hvor som helst, den frihed at vælge, hvilke softwareværktøjer de har brug for, når de har brug for dem, og uden sidestykke værdi der maksimerer brugen og minimerer omkostningerne.

Kontakt os for mere information

Support

Altair SimLab Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.