Spring til indhold

Altair Activate

Tværfaglig System Simulation

Altair Activate er en åben og fleksibel integrationsplatform til omfattende system-af-systems simulering. Baseret på et hybridt blokdiagram-modelleringsmiljø for signalblokke, objektorienterede fysiske komponenter og elektriske og elektroniske systemerstems, Altair Activate tillader multifysisk analyse gennem hele udviklingscyklussen.

Den omfattende støtte fra matematisk modellering, script- og modelleringssprog letter genbrug og integration af eksisterende kode inden for samme model. Multilevel-modellering, ved hjælp af modeller med justerbar kompleksitet, værktøjsuafhængig Functional Mock-up Interface (FMI) standard eller co-simulering med Altair® MotionSolve® og Altair® Flux™ letter multibody-dynamikanalyse for elektromekaniske sensorer og aktuatordesign.

Altair Activate styrker samarbejdet og lukker forbindelserne mellem tværfagligt ingeniørarbejde, der ofte er isoleret i udviklingssiloer.

Om

Hvad er Altair Activate?

Hvorfor Altair Activate?

Hvorfor Altair Activate?

Helhedsvurdering

Simuler ydeevnen af ​​hele dit produkt, inklusive som et system-af-systems, for bedre at vurdere overordnet adfærd samt interaktioner mellem komponenter og subsystems.

Bedre indsigt, hurtigere

Få en øget forståelse af dit produkts ydeevne ved at inkorporere tværfaglige aspekter i dit systemstem simuleringer, herunder kobling af 1D- og 3D-modeller.

Åben og fleksibel

Kraftfuld indbygget funktionalitet udvides yderligere ved brug af åbne standarder såsom Modelica og funktionelle mockup-enheder (FMU). Altair Activate komplementerer og fungerer godt sammen med Altairs brede suite af software.

Nøglefunktioner

1D System Simulation

Simulering ved system niveau muliggør en præstationsvurdering af det komplette produkt i stedet for kun en del af produktet.

Blok Diagrams, Kontrol System Design

Giver en naturlig modelleringstilgang til udvikling af nutidens smarte systemstems involverer sensorer, aktuatorer, feedback og indbygget logik.

Bland signalbaseret og fysisk modellering i samme diagram

Udnyttelse af kraften i foruddefinerede Modelica-biblioteker til modellering af almindelige mekaniske, elektriske, hydrauliske og termiske fysiske komponenter.

Meget hurtigere end 3D-simuleringer

At stole på større modelabstraktionsniveauer muliggør mere produktydelsesindsigt tidligere (dvs. tættere på konceptdesignstadiet) og hurtig designudforskning.

Forbindelser til andre Altair-værktøjer

Muliggør ægte tværfaglig system simulering via co-simulering med MotionSolve® for kontrolleret multi-body dynamik, Flux for kontrolleret motor dynamik modeller mv.

Understøttelse af Functional Mockup Interface (FMI)

Inklusive FMU muliggør modeludveksling eller co-simuleringsforbindelser til ikke-Altair-værktøjer, som også understøtter FMI-standarden.

Licenser

Personlig udgave

Funktioner i den personlige udgave inkluderer:

 • Altair Activate kerneprodukter, herunder Library Manager og 1D signalbaseret modellering
 • Modelica standardbiblioteker til komponentorienteret modellering af komplekse systems
 • Understøttelse af FMI-import (Functional Mock-up Interface).
 • Mulighed for at importere og udføre modeller fra Simulink®

Forretningsudgave

Alle funktioner fra den personlige udgave er inkluderet, plus:

 • S-parametre og HyperSpice tilpasset blok til modellering af elektrisk systems (inklusive en grænseflade til FEKO for elektromagnetik)
 • Grænseflade til Altair® HyperWorks®-produkter til co-simulering (f.eks. Altair® MotionSolve®, Altair® Flux® osv.)
 • Understøttelse af Functional Mock-up Interface (FMI) eksport
 • Kommercielle biblioteker
 • Teknisk support

Elevudgave

 • Alle funktioner i Business-udgaven er inkluderet
 • Beregnet til brug med projektbaseret læring
 • Nyttigt til elevkonkurrencer
 • Kræver validering af studerendes tilmelding ved en akademisk institution

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.