Spring til indhold

Intel® oneAPI Base & HPC Toolkit

Tag din HPC, Enterprise, AI og Cloud-applikationer til det maksimale - med hurtig, skalerbar og bærbar parallel kode

Intel® oneAPI Base & HPC Toolkit er en omfattende suite af udviklingsværktøjer, der gør det hurtigt og nemt at bygge moderne kode, der får hver eneste ounce ydeevne ud af de nyeste Intel®-processorer i højtydende computerplatforme (HPC). Intel® oneAPI Base & HPC Toolkit forenkler oprettelse af kode med de nyeste teknikker inden for vektorisering, multi-threading, multi-node, hukommelsesoptimering og accelerator-offloading.

 • Et tværarkitektursprog Data Parallel C++ sammen med C++ og Python.
 • Klassens bedste compilere og ydeevnebiblioteker.
 • Avancerede analysatorer og debuggere.
 • Et CUDA-kodemigreringsværktøj.

De værktøjer, der omfattede Intel Parallel Studio XE, er nu inkluderet i Intel oneAPI Base & HPC Toolkit. For at opgradere din Intel Parallel Studio XE-licens, kontakt Alfasoft for oneAPI Promotion Upgrade Price.

Om

Hvad er Intel oneAPI?

Bryd væk fra proprietære enkeltarkitektursprog og lever parallel programmeringsproduktivitet med kompromisløs ydeevne til Intel® CPU'er og acceleratorer. Udnyt Priority Support til hurtig udvikling med direkte adgang til Intels ingeniører for tekniske spørgsmål.

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit hjælper udviklere, forskere og dataforskere med at udvikle performant kode hurtigt og korrekt og skalere computerintensive arbejdsbelastninger, der udnytter avancerede funktioner Intel CPU'er, GPU'er, FPGA'er og HPC-klynger. Det inkluderer brancheførende C++- og Fortran-kompilere, standarddrevet OpenMP-understøttelse, MPI-bibliotek og benchmarks og avancerede analyseværktøjer til design, MPI, klyngetuning og klyngesundhedstjek for at forbedre oppetid og produktivitet.

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit inkluderer alle Intel-kompilatorerne (C/C++, Fortran, DPC++ osv.) og understøttelse af flere platforme (Windows, Linux og Mac OSX) for at give dig mere fleksibilitet for fremtiden.

Byg, analyser, optimer og skaler hurtige HPC-applikationer til forskellige arkitekturer med vektorisering, multithreading, multi-node parallelisering og hukommelsesoptimeringsteknikker ved hjælp af Intel oneAPI Base & HPC Toolkit.

 • Byg
  Forenkle implementering af HPC-applikationer på tværs af arkitektur på Intel CPU'er og acceleratorer ved hjælp af Intels brancheførende compilere og biblioteker. Skab effektivt hurtig parallel kode og boost applikationsydelsen, der udnytter avancerede funktioner i nuværende og fremtidige Intel®-arkitektur.
 • Analyse
  Mål hurtigt applikationsydelse, ressourceforbrug og områder til optimering for at sikre hurtig ydeevne på tværs af arkitektur.
 • Optimer
  Lær, hvordan ressourceforbrug påvirker din kode - inklusive computer, hukommelse, I/O og mere for at træffe fornuftige designbeslutninger på tværs af arkitektur.
 • Understøtter HPC-standarder, herunder C/C++, Fortran, Python, OpenMP og MPI, for nem integration med ældre kode.
 • Fungerer problemfrit med andre Intel-værktøjer for at accelerere specialiserede arbejdsbelastninger (AI-analyse, gengivelse, deep learning-inferens, videobehandling osv.).
 • Udnyt Priority Support. Intel tilbyder muligheden for at oprette forbindelse direkte til Intel-ingeniører for at få svar på tekniske spørgsmål.

Hvem har brug for det

C, C++, Data Parallel C++, Fortran, Python, OpenMP og MPI softwareudviklere og arkitekter, der bygger HPC, enterprise, AI og cloud-løsninger • Udviklere, der ønsker at maksimere deres softwares ydeevne og fleksibilitet for at understøtte tværarkitekturer på nuværende og fremtidige Intel®-platforme.

Hvad det Does

 • Opretter hurtig parallel kode. Boost applikationsydelse, der skalerer på nuværende og fremtidige Intel-platforme med brancheførende compilere, ydeevnebiblioteker, ydeevneprofilere og kode- og klyngeanalyseværktøjer.
 • Opbygger kode hurtigere. Forenkle processen med at skabe hurtig, skalerbar, pålidelig parallel kode.
 • Leverer Priority Support. Opret forbindelse direkte til Intels ingeniører for fortrolige, hurtige svar på tekniske spørgsmål. Få adgang til ældre versioner af produkterne. Og modtag opdateringer i et år.

oneAPI-licensering

Licenserne og navngivningen af ​​udgaverne er ændret med lanceringen af ​​oneAPI.

Understøttede platforme

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit tilbydes med støtte til Windows, Linux og Mac OS. Support til alle OS er inkluderet med hver licens.

Sprog

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit tilbydes med understøttelse af Fortran, C++ og Data Parallel C++. Understøttelse af alle beskrevne sprog er inkluderet i hver licens.

Editions

Intel oneAPI Base & HPC Toolkit tilbydes i to udgaver: Single-Node og Multi-Node.

Målplatformene for udvikling og implementering kan variere fra en arbejdsstation til en multi-node klynge, der kræver forskellige støtteindsatser. Vælg det betalte produkt med den support, der bedst passer til den målrettede brugte model:

 • Intel® oneAPI Base og HPC Toolkit Single-Node: Målplatform for delt hukommelsessystems inklusive pc'er, bærbare computere eller arbejdsstationer.
 • Intel® oneAPI Base og HPC Toolkit Multi-Node: Målplatform for delt hukommelsessystems såsom pc'er, bærbare computere, arbejdsstationer eller distribueret hukommelse højtydende computerklynger.
Overgang fra IPS til Intel oneAPI

Konvertering fra Intel Parallel Studio til oneAPI Base og HPC Toolkit

Ved opgradering genereres et nyt serienummer for oneAPI-licensen, og det tidligere IPSXE-serienummer er markeret som "pensioneret". Alle IPSXE-ejere vil stadig være i stand til at bruge alle deres IPSXE-værktøjer efter opgraderingen.

Derudover udvides disse IPSXE-licenser i de fleste tilfælde ikke kun til at omfatte nye komponenter, men de får normalt også en komplet værktøjspakke inklusive C++ og Fortran-kompilere (begge!) for et ekstra operativsystemstem.

Hvis du f.eks. har IPSXE Composer Edition til Fortran, Windows med aktiv support, som følge af overgangen til Intel® oneAPI Base & HPC Toolkit, vil du også modtage en licens til brug under Linux, som så også inkluderer Intel Fortran Compiler og MKL til Linux.

Er du en aktuel Intel Parallel Studio XE-bruger? For at minimere omkostningerne og gøre overgangen til oneAPI så gnidningsfri som muligt, kontakt Alfasoft, FØR du opgraderer din licens i IRC.

Klik her for at læse Intel OneAPI Base og HPC Toolkit Hvidt papir!

Inkluderet

Hvad er inkluderet i Intel oneAPI & HPC Toolkit?

 • Intel® oneAPI DPC++/C++-kompiler
  En standardbaseret, CPU, GPU og FPGA compiler, der understøtter Data Parallel C++, C++, C, SYCL og OpenMP. der udnytter velafprøvet LLVM-kompilerteknologi og Intels historie med compilerlederskab til ydeevne. Oplev problemfri kompatibilitet med populære compilere, udviklingsmiljøer og operativsystemerstems.
 • Intel® C++ Compiler Classic
  En standardbaseret C/C++ compiler, der understøtter OpenMP med fokus på CPU-udvikling. Udnyt flere kerner og indbyggede teknologier i platforme baseret på Intel® CPU-arkitekturer. Oplev problemfri kompatibilitet med populære compilere, udviklingsmiljøer og operativsystemerstems.
 • Intel® Fortran Compiler (Beta) til XPU-udvikling
  En standardbaseret CPU- og GPU-compiler, der understøtter Fortran og OpenMP. Udnytter velafprøvet LLVM-kompilerteknologi og Intels historie med compilerlederskab til ydeevne. Oplev problemfri kompatibilitet med populære compilere, udviklingsmiljøer og operativsystemerstems.
 • Intel® Fortran Compiler Classic
  En standardbaseret Fortran-compiler, der understøtter OpenMP, fokuseret på CPU-udvikling. Udnyt flere kerner og indbyggede teknologier i platforme baseret på Intel® CPU-arkitekturer. Oplev problemfri kompatibilitet med populære compilere, udviklingsmiljøer og operativsystemerstems.
 • Intel® Cluster Checker
  Bekræft, at klyngekomponenter arbejder problemfrit sammen for optimal ydeevne, forbedret oppetid og lavere samlede ejeromkostninger.
 • Intel® VTune Profiler
  Ydelsesanalyseværktøj til serielle og flertrådede applikationer. Intel VTune Profiler optimerer applikationens ydeevne, system ydeevne, og system konfiguration til HPC, cloud, IoT, medier, storage og mere.
 • Intel® Inspector
  Find og fejlfind tråde, hukommelse og vedvarende hukommelsesfejl tidligt i designcyklussen for at undgå dyre fejl senere.
 • Intel® MPI-bibliotek
  Lever fleksibel, effektiv, skalerbar klyngemeddelelser på Intel®-arkitektur.
 • Intel® Trace Analyzer og Collector
  Forstå MPI-applikationsadfærd på tværs af dens fulde kørselstid.
 • Intel® oneAPI DPC++ bibliotek
  Fremskynd dataparallelle arbejdsbelastninger med disse nøgleproduktivitetsalgoritmer og -funktioner.
 • Intel® oneAPI Threading Building Blocks
  Forenkle parallelitet med dette avancerede skabelonbibliotek for trådning og hukommelsesstyring.
 • Intel® oneAPI Math Kernel Library
  Fremskynd matematiske behandlingsrutiner, herunder matrixalgebra, hurtige Fourier-transformationer (FFT) og vektormatematik.
 • Intel® oneAPI Data Analytics-bibliotek
  Forøg maskinlæring og dataanalyseydelse.
 • Intel® oneAPI Video Processing Library
  Lever hurtig videoafkodning, -kodning, -omkodning og -behandling i realtid i høj kvalitet.
 • Intel® Advisor
  Designkode til effektiv vektorisering, threading og aflæsning til acceleratorer.
 • Intel® Distribution til Python
  Opnå hurtig matematikintensiv arbejdsbelastning uden kodeændringer til datavidenskab og maskinlæringsproblemer.
 • Intel® DPC++-kompatibilitetsværktøj
  Migrer legacy CUDA-kode til et multi-platform program i DPC++ kode med denne assistent.
 • Intel® Integrated Performance Primitives
  Hastighedsydelse af billedbehandling, signalbehandling, datakomprimering, kryptografi og mere.

Nyheder

Nye funktioner i Intel oneAPI Toolkit

intelOne API 2023 Nye funktioner

Intel oneAPI udvikler toolkits 2023

Optimeret, standardbaseret understøttelse af kraftfulde nye arkitekturer

De nyeste oneAPI- og AI 2023-værktøjer fortsætter med at styrke udviklere med multiarkitektur-ydeevne og produktivitet, og leverer optimeret support til Intels kommende portefølje af CPU- og GPU-arkitekturer og avancerede funktioner:

 • 4. generation af Intel Xeon skalerbare processorer (tidligere kodenavnet Sapphire Rapids) med Intel
 • Advanced Matrix Extensions (Intel AMX), Quick Assist Technology (QAT), Intel AVX-512, bfloat16 og mere
 • Intel Xeon Processor Max Series hukommelse med høj båndbredde
 • Intel Data Center GPU'er, inklusive Flex Series med hardware AV1 encode og Max Series (tidligere kodenavnet Ponte Vecchio) med datatypefleksibilitet, Intel Xe Matrix Extensions (Intel XMX), vektormotor, XE-Link og andre funktioner
 • Eksisterende Intel CPU'er, GPU'er og FPGA'er

Værktøjerne leverer ydeevne- og produktivitetsforbedringer og tilføjer også understøttelse af nye Codeplay-plug-ins til NVIDIA og AMD, der gør det nemmere end nogensinde for udviklere at skrive SYCL-kode til ikke-Intel GPU-arkitekturer. Disse standardbaserede værktøjer giver valgmuligheder i hardware og nem udvikling af højtydende applikationer, der kører på multiarkitektursystems.

Hvad er nyt i 2023 oneAPI- og AI-værktøjerne?

Kompilere og SYCL-understøttelse

 • Intel oneAPI DPC++/C++ compiler forbedrer CPU- og GPU-offload-ydeevne og udvider SYCL-sprogunderstøttelse for forbedret kodeportabilitet og produktivitet.
 • Intel oneAPI DPC++ Library (oneDPL) udvider understøttelsen af ​​C++-standardbiblioteket i SYCL-kerner med yderligere heap- og sorteringsalgoritmer og tilføjer muligheden for at bruge OpenMP til parallelitet på trådniveau.
 • Intel DPC++ kompatibilitetsværktøj (baseret på open source SYCLomatic-projektet) forbedrer migreringen af ​​CUDA biblioteks API'er, inklusive dem til runtime og drivere, cuBLAS og cuDNN.
 • Intel Fortran Compiler implementerer coarrays, hvilket eliminerer behovet for eksterne API'er såsom MPI eller OpenMP, udvider OpenMP 5.x-offloading-funktioner, tilføjer DO CONCURRENT GPU-offload og forbedrer optimeringer til fejlfinding på kildeniveau.

Performance biblioteker

 • Intel oneAPI Math Kernel Library øger CUDA-biblioteksfunktions API-kompatibilitetsdækning for BLAS og FFT; til Sapphire Rapids, udnytter Intel XMX til at optimere matrixmultiplikationsberegninger for datatyperne TF32, FP16, BF16 og INT8; og leverer grænseflader til SYCL og C/Fortran OpenMP offload programmering.
 • Intel oneAPI Threading byggeklodser forbedre support og brug af den nyeste C++-standard til parallel sortering, tilbyder en forbedret synkroniseringsmekanisme for at reducere konflikter, når flere opgavearena-opkald bruges samtidigt, og tilføje support til Microsoft Visual Studio 2022 og Windows 2022-server.
 • Intel oneAPI Video Processing Library understøtter branchens eneste hardware AV1-codec i Intel Data Center GPU Flex-serien og Intel Arc(tm)-processorer; udvider OS-understøttelse til RHEL9, CentOS, Stream 9, SLES15Sp4 og Rocky 9 Linux; og tilføjer parallel kodningsfunktion til sample multi transcode.

Analyse & debug

 • Intel VTune Profiler gør det muligt at identificere MPI-ubalanceproblemer via dens Application Performance Snapshot-funktion; leverer synlighed i Xe Link-kryds-kort-trafik for udnyttelse, båndbreddeforbrug og andre problemer; og tilføjer understøttelse af 4. generations Intel Xeon skalerbare processorer (Sapphire Rapids), Max Series (Ponte Vecchio) og 13. generation af Intel Core-processorer.
 • Intel rådgiver tilføjer automatiseret taglinjeanalyse til Intel Data Center GPU MAX-serien for at identificere og prioritere hukommelses-, cache- eller computerflaskehalse og forstå deres årsager og leverer handlingsrettede anbefalinger til optimering af omkostningerne ved genbrug af dataoverførsel ved CPU-til-GPU-aflastning.

AI og Analytics

 • Intel AI Analytics Toolkit kan nu køres native på Windows med fuld paritet til Linux bortset fra distribueret træning (GPU-understøttelse kommer i 1. kvartal 2023).
 • Intel oneAPI Deep Neural Network Library understøtter yderligere leveringen af ​​overlegen CNN-ydeevne ved at aktivere avancerede funktioner i 4. generations Intel Xeon-skalerbare processorer, herunder Intel AMX, AVX-512, VNNI og bfloat16.
 • Intel Distribution af Modin integreres med nye heterogene datakerner (HDK)-løsning i bagenden, hvilket muliggør skalering af AI-løsninger fra ressourcer med lav belastning til store eller distribuerede ressourcer.
 • Beta-tilføjelser til Intel Distribution for Python omfatte compute-follows-data model-udvidelsen til GPU, dataudveksling mellem biblioteker og rammer og dataparallelle udvidelser til NumPy- og Numba-pakker.

Rendering & Visual Computing

 • Intel oneAPI-gengivelse Toolkit inkluderer Intel Implicit SPMD Program Compiler runtime-bibliotek til hurtig SIMD-ydeevne på CPU'er.
 • Intel Open Volume Kernel Library øger effektiviteten af ​​hukommelseslayout for VDB-volumener og tilføjer en AVX-512 8-wide CPU-enhedstilstand for øget arbejdsbelastning.
 • Intel OSPRay og Intel OSPRay Studio tilføje funktioner til multi-segment deformation motion sløring for mesh geometri, primitiv og objekter; ansigtsvarierende attributter for mesh- og underinddelingsgeometri; nye lysegenskaber såsom fotometriske lystyper; og instans-id-buffere til at skabe segmenteringsbilleder til AI-træning.

Hvorfor skal du bruge oneAPI?

Med 48% af udviklerne målrettet mod heterogene systems, der bruger mere end én slags processor*, kræves der mere effektiv multiarkitekturprogrammering for at imødegå det stigende omfang og omfang af arbejdsbelastninger i den virkelige verden.

Brug af oneAPI's åbne, forenede programmeringsmodel med Intels standardbaserede multiarkitekturværktøjer giver valgfrihed i hardware, ydeevne, produktivitet og kodeportabilitet for CPU'er og acceleratorer. Kode skrevet til proprietære programmeringsmodeller, som CUDA, mangler portabilitet til anden hardware, hvilket skaber en siled udviklingspraksis, der låser organisationer ind i en lukket økosystem.

*Evans Data Global Development Survey Report 22.1, juni 2022

Køb Intel oneAPI 2023 Toolkits med Priority Support

Alfasoft er en Intel Software Elite-forhandler. Vi kan støtte dig med Intel oneAPI-licensrådgivning og rabatter. Køb Intel oneAPI 2023 Toolkits med Priority Support for at få adgang til privat, dedikeret Intel-ingeniørsupport, adgang til tidligere version plus mange andre fordele.

For spørgsmål, venligst komme i kontakt med Alfasoft via e-mail eller ring til os.

Systemkrav

Systemkrav

Almindelige hardwarekrav

CPU-processorkrav

Systems baseret på Intel® 64-arkitekturer nedenfor understøttes som værts- og målplatforme.

 • Intel® Core™-processorfamilie eller højere
 • Intel® Xeon®-processorfamilie
 • Intel® Xeon® skalerbar processorfamilie

Krav til acceleratorer

 • Integrerede GEN9 eller højere GPU'er inklusive nyeste Intel® Iris® Xe MAX-grafik
 • FPGA-kort: se Intel(R) DPC++ Compiler System Krav.

Krav til diskplads

 • ~3 GB diskplads (minimum), hvis du kun installerer compiler og dens biblioteker: Intel oneAPI DPC++/C++ Compiler, Intel® DPC++ Compatibility Tool, Intel® oneAPI DPC++ Library og Intel® Threading Building Block
 • Maksimalt ~24 GB diskplads, hvis alle komponenter installeres

Under installationsprocessen kan installationsprogrammet have brug for op til 6 GB ekstra midlertidigt disklager til at administrere download- og melleminstallationsfilerne.

Hukommelseskrav

 • 8 GB RAM anbefales
 • For FPGA-udvikling, se Intel(R) DPC++ Compiler System Krav.

Almindelige softwarekrav

Driftssystem Krav

Driftssystemnedenstående er understøttet på Intel® 64 Architecture. Individuelle værktøjer kan understøtte yderligere operativsystemstems og arkitektur konfigurationer. Se de individuelle værktøjsudgivelsesbemærkninger for alle detaljer.

For at udvikle applikationer til aflæsning til acceleratorer som GPU eller FPGA kræves en specifik version af GPU-driveren til det understøttede operativsystemstem. Besøg venligst installationsvejledningen til Intel® oneAPI Toolkits afsnittet "Installer Intel GPU-drivere" for at få opdateret information.

Til Linux

 • GNU* Bash er påkrævet til lokal installation og til opsætning af miljøet til at bruge toolkit.

Til CPU Host/Target Support

Til GPU Accelerator Support

Til Windows

Til CPU-understøttelse

Til GPU Accelerator Support

Til macOS

Processorer

 • Intel® Xeon®-processorer
 • Intel® Xeon® skalerbare processorer
 • Intel® Core ™ processorer

GPU'er

 • Intel® Processor Graphics Gen9 og nyere
 • Xe arkitektur

Sprog

 • Data Parallel C++ (DPC++) og SYCL (Bemærk skal have Intel oneAPI Base Toolkit installeret)
 • C og C ++

Driftssystems

 • Windows
 • Linux
 • macOS (Ikke alle Intel oneAPI HPC Toolkit komponenter er tilgængelige til macOS. Følgende komponenter er inkluderet: Intel® C++ Compiler Classic og Intel® Fortran Compiler Classic.)

Udviklingsmiljøer

 • Kompatibel med compilere fra Microsoft, GCC, Intel og andre, der følger etablerede sprogstandarder
 • Windows: Microsoft Visual Studio
 • Linux: Eclipse*

Distribuerede miljøer:

 • MPI

Open Fabrics Interfaces (OFI) rammeimplementering, der understøtter følgende

 • InfiniBand*
 • iWARP, RDMA over Converged Ethernet (RoCE)
 • Amazon Web Services Elastic Fabric Adapter (AWS EFA)
 • Intel® Omni-Path Architecture (Intel® OPA)
 • Ethernet, IP over InfiniBand (IPoIB), IP over Intel OPA

Licenser

Licensmuligheder

oneAPI og overgangen fra Intel Parallel Studio

Intel oneAPI transmissionsmatrix

Single-Node vs Multi-Node

 • Single-Node: understøttet til brug på bærbar, notebook, desktop, pc eller arbejdsstation
 • Multi-Node: understøttet til brug på bærbar, notebook, desktop, pc, arbejdsstation og distribueret hukommelsestemdvs. HPC-klynger
  • De applikationer, som udvikleren skriver, bestemmer, hvilken mulighed de skal købe

Licensstyper

Navngivet bruger

 • 10 arbejdsgruppe (tidligere 2-sæder samtidig). Support til op til 10 udviklere
 • 25 arbejdsgruppe (tidligere 5-sæder samtidig). Support til op til 250 udviklere
 • 50 Arbejdsgruppe. Support til op til 50 udviklere

Med oneAPI Toolkit behovet for licensserver er blevet fjernet. Brugere skal overholde Intels EULA og købe antallet af pladser for at matche antallet af brugere, der skal bruge softwaren samtidigt.

 • Akademisk
  Kun uddannelsesinstitutioner; gymnasier og universiteter, der underviser studerende på videregående uddannelser for at opnå en grad
 • Kommerciel
  Alle andre brugere, herunder offentlige og almennyttige institutioner, der ikke er gradsbevilgende
 • Sprog
  Intet sprogvalg. Intel oneAPI Base & HPC Toolkit inkluderer både Fortran, C++, Data Parallel C++ og Python compilere i samme SKU.
 • Driftssystems
  Alle understøttede OS'er vil blive inkluderet i den samme SKU - Windows, Linux, macOS. Intet OS valg.

Netværkslicenser ændres med Intel oneAPI Toolkit

Netværkslicenser (samtidige) er stadig tilgængelige som 2 og 5 samtidige brugerlicenser, men disse navngives anderledes med oneAPI:

 • 10 arbejdsgrupper betyder, at op til 10 udviklere kan få support. Denne licenstype hed tidligere 2 Concurrent.
 • 25 arbejdsgrupper betyder, at op til 25 udviklere kan få support. Denne licenstype hed tidligere 5 Concurrent.
 • 50 Workgroup betyder, at op til 50 udviklere kan få support.

Dvs. for oneAPI er der sat et maksimalt antal udviklere for netværkslicenserne, som derefter kan registreres i IRC'en og har ret til at anmode om Intels tekniske support i det fortrolige Intel Online Service Center. FlexLM er ikke længere inkluderet i netværkslicenserne (som det var tilfældet med IPSXE). Licens- og brugsbegrænsninger følger nu af det juridiske grundlag (dvs. licensaftalen – EULA).

Præstationsanalysatorer og biblioteker

Analysatorer (dvs. VTune Profiler og MPI) og biblioteker vil ikke længere være tilgængelige som selvstændige produkter.

 • Nye licenser vil kun være tilgængelige ved køb af oneAPI Base or oneAPI Base & HPC Toolkit Single Node eller Multi-Node, afhængigt af produktet.
 • Opgraderingskampagner til oneAPI er tilgængelige for eksisterende brugere med aktiv support

Eksisterende brugere – hvad er det næste?

Alle registrerede brugere af Intel Parallel Studio og Intel System Studio (ISPXE eller ISS) med aktiv support vil modtage en e-mail fra Intel med mulighed for gratis at opgradere til det oneAPI-produkt, der svarer til deres eksisterende produkt.

 • Hvis brugeren vælger den gratis opgraderingsmulighed, vil deres eksisterende ældre produkt blive trukket tilbage, og et nyt serienummer vil blive udstedt til den samme slutdato for support som deres ældre produkt.
 • Når de er opgraderet til oneAPI, vil brugerne være berettiget til alle versionsopdateringer og opgraderinger, som Intel udgiver til oneAPI, mens deres supportaftale er aktiv.
 • For fortsat support kan kvalificerede brugere købe oneAPI SSR SKU'er
 • Hvis brugeren doeHvis brugeren ikke vælger at opgradere til oneAPI, kan brugeren fortsætte med at bruge deres eksisterende produkt, men de vil ikke modtage nogen nye versionsopdateringer (medmindre der er sikkerhedsfejlrettelser)
 • De vil kun kunne forblive på den version, de ejer i øjeblikket.
 • Brugere med aktiv support vil fortsat have det gratis opgraderingslink tilgængeligt for dem, mens support til deres licens forbliver aktiv. Når supporten udløber, forsvinder den gratis opgraderingsmulighed.
 • Brugere, der har support i fornyelsesområdet efter udløb, kan købe en SSR SKU efter udløb for deres eksisterende produkt for at få deres support aktiv. Derefter vil de modtage et link til at opgradere til oneAPI gratis som en del af deres service- og supportaftale.

oneAPI Upgrade Promotion: tilgængelig for IPSXE-brugere med aktiv support til en nedsat pris i en begrænset periode

 • Upgrade Promo SKU kan være en mere omkostningseffektiv mulighed for eksisterende Composer Edition-brugere at købe i stedet for at vælge det gratis oneAPI Upgrade-tilbud, afhængigt af den type licens, de ejer.
 • Brugere skal være opmærksomme på, at opgraderingskampagnerne KUN er kvalificerede til køb, FØR de klikker på "Opgrader" til oneAPI, hvis de i øjeblikket er under aktiv support.
 • Når en bruger opgraderer gratis, forsvinder opgraderingskampagnen.
 • Ny opdatering: IPSXE-brugere, der har support, der er udløbet mindre end 6 måneder, kan også købe en oneAPI Upgrade Promotion SKU.
 • Med dette køb vil et nyt serienummer blive udstedt med 12 måneders support forlænget fra deres nuværende supportudløbsdato.

oneAPI opgradering

 • Opgrader til en anden suite med yderligere muligheder, dvs oneAPI Base Toolkit til oneAPI Base & HPC Toolkit
 • Opgrader fra oneAPI Single-Node til Multi-Node
 • Med dette køb vil et nyt serienummer blive udstedt med 12 måneders support forlænget fra deres nuværende supportudløbsdato.

Kontakt os for et tilbud i dag!

Sammenligning

Intel oneAPI Toolkits Sammenligning

Intel oneAPI Toolkits sammenligningsmatrix

Support

Support

Alfasoft tilbyder betalte licenser til Intel oneAPI-software med support.

• 1 og 3 års supportmuligheder vil være tilgængelige for alle toolkits
• Yderligere års support kan tilføjes med den tilsvarende fornyelses-SKU før udløb

Support med oneAPI Toolkit omfatter

 • Fortrolig kommunikation direkte med Intels supportteknikere for at holde dine problemer private og ude af offentlige fora
 • Adgang til alle versionsopdateringer og opgraderinger, der udgives i løbet af de(de) understøttede år, samt til ældre versioner (op til 3 versioner før den aktuelle version)
 • Direkte adgang til softwareingeniører med insiderviden om værktøjerne og Intel-platformene for at hjælpe med at løse problemer hurtigt.
 • Adgang til og support til nuværende og tidligere produktudgivelser såsom Intel Parallel Studio XE og Intel System Studio.
 • Fokuseret træning og assistance i brug direkte fra Intels ingeniører.
 • Accelereret responstid til supportbilletter.
 • Adgang til et robust sæt online tutorials og selvhjælpsfora, der er bygget op gennem mange års indsats.
 • Prioriterede løsninger til problemer og funktionsanmodninger.
 • Hjælp med at forme fremtidige produkter med forslag og forbedringsanmodninger

Hvad er inkluderet i Intel Priority Support? (Video)

Uden betalt support er support til gratis værktøjer kun tilgængelig via offentlige fællesskabsfora og kun for den seneste versionsopdatering af indeværende år.

Klik her for at få adgang til Intel Support!

Priser

Priser