Spring til indhold

UltraEdit

Verdens bedste teksteditor

UltraEdit er en prisvindende teksteditor. Dens klare layout og kraftfulde projekt- og arbejdsområdefunktioner kan håndtere komplekse og sofistikerede softwareudviklingsprojekter. Men på trods af dets store udvalg af funktioner, føles UltraEdit aldrig overvældende. Den er fleksibel og nem at tilpasse, og den polerede brugergrænseflade giver nem adgang til de vigtigste muligheder. Tilgængelig for Windows, Mac og Linux.

Nogle af de vigtigste funktioner i UltraEdit inkluderer:

 • Syntaksfremhævning: Giver syntaksfremhævning for en lang række programmeringssprog, inklusive C++, Java, Python og mere.
 • Kodefoldning: Giver udviklere mulighed for at skjule og udvide sektioner af kode, hvilket gør det nemmere at navigere og arbejde med store filer.
 • Redigering af kolonnetilstand: Giver udviklere mulighed for at vælge og redigere kolonner med tekst i stedet for kun individuelle linjer.
 • Find og erstat: Giver kraftfuld find- og erstat-funktionalitet, inklusive regulære udtryk og understøttelse af flere filer.
 • Multi-caret-redigering: Giver udviklere mulighed for at redigere flere placeringer i en fil på samme tid.
 • Indbygget FTP/SFTP-klient: giver dig mulighed for at redigere filer på fjernservere.
 • Brugerdefinerbar grænseflade: giver dig mulighed for at tilpasse editorens layout, farver og genveje, så de passer til dine behov.

Jeg er altid overrasket over kraften og fleksibiliteten ved UltraEdit.

Om

JetBrains WebStorm Oversigtsvideo

Hvad er UltraEdit?

JavaScript-udvikling gjort let.

Brugerdefinerede temaer og layouts

Det miljø, du arbejder i, er en personlig ting. Og med UltraEdits dybt tilpasselige nye menusystemstem, din perfekte menu i appen venter. Vores helt nye menu giver dig mulighed for at skifte mellem et fuldt bånd, et kompakt bånd og menu/værktøjslinje system, alt sammen med kun de knapper, du gerne vil have.

UltraEdit - Tilpas temaer og layout

Multi-caret redigering, multi-select og mere

UltraEdits tekstredigeringsfunktioner gør redigering af lister og kolonner til en intuitiv oplevelse, ikke den kedelige øvelse, den plejede at være. Med funktioner som multi-caret-redigering, spalte-/blokredigering og multi-select er det en simpel teksteditor, når du vil have den, og en multi-cursor power-editor, når du har brug for den.

UltraEdit - Multi-caret og multi-select

Uovertruffen filsøgning, i eller på tværs af filer

Fra hurtige indlejrede fund til massive udskiftninger på tværs af hele dit projekt, ingen does søg som UltraEdit. Find/erstat på tværs af filer, Perl regulære udtryk, kolonnebaseret søgning, linjefiltre og mere...når det kommer til søgning, er der næsten intet, som UltraEdit ikke kan gøre!

Indbygget FTP, SSH og flere udviklerfunktioner

UltraEdit har en integreret FTP-browser og understøtter syntaksfremhævning for hundredvis af sprog, og flere er altid på vej. UltraEdit er klar til enhver kodningssession med en integreret SSH/telnet-klient, scripting, brugerdefinerede værktøjer, makroer og smarte skabeloner.

Inkluderer UltraCompare Professional GRATIS!

Det er rigtigt – UltraEdit inkluderer UltraCompare Professional uden ekstra omkostninger! UC Pro tilbyder 2- og 3-vejs filsammenligning og fletning, mappesammenligning og synkronisering, hex-sammenligning, tabel/Excel-sammenligning, lokal/fjernsynkronisering, Git-integration og meget mere. Se mere her!

Funktionalitet

Dynamisk kode autofuldførelse med IntelliTips

UltraEdit giver kode- og kontekstbevidste forslag til autofuldførelse. Se klassemedlemmer, funktionstips og mere for de fleste moderne programmeringssprog ... og konfigurer så meget eller så lidt, så det passer til dine behov.

Det bedste af det hele - det fungerer bare ud af boksen. Ingen risikable tredjeparts plugins eller esoterisk konfigurationsredigering er påkrævet.

Multi-caret/multi-select

UltraEdit har de mest kraftfulde og intuitive multi-caret-redigerings- og multi-selection-funktioner i virksomheden. Når dine markører eller markeringer er, hvor du vil have dem, kan du kopiere, klippe, indsætte, vælge og slette på samme måde, som du normalt ville

HTML / Markdown live preview

Vil du se din gengivne HTML eller Markdown ændringer undervejs, mens du redigerer dem? UltraEdits live preview gør dette muligt. Dobbeltklik på et element i forhåndsvisningen for at springe til dets definition i kilden. Og med Github Flavored Markdown (GFM) kodefremhævning og kompatibilitet, UltraEdit er den eneste editor, du skal bruge til dit repos.

Søg

Hvis det kan søges efter, vil UltraEdit finde det. Men søg er næsten det forkerte ord. Med magten til at søge med regulære udtryk, søge på tværs af filer, finde en nål i en 4 GB høstak eller hurtigt finde et ord, du leder efter, er dette ikke søgning. Dette er alvidenhed.

Kolonnetilstand

Når det ikke er helt godt nok at redigere vandret, er Column Mode der for dig. Brug kolonnetilstand til intuitivt at redigere langs Y-aksen hvor som helst i dit dokument. Det er en af ​​de mange effektive måder, UltraEdit hjælper dig med at redigere tabeldata eller kodefiler.

Integreret FTP, SSH og Telnet

Uanset om du skal lave hurtige redigeringer af en fil på en server eller uploade en massiv kodebase, gør UltraEdits integrerede FTP-funktioner og SSH/Telnet det nemt at arbejde med fjernfiler og interagere med servere fra en enkelt, kraftfuld applikation.

Brugergrænseflade, der kan tilpasses

Vores menu system er blevet genopbygget fra bunden for at gøre den endnu mere tilpasselig end nogensinde. Vores dybt tilpasselige nye menu kan sammensættes, som du vil. Indstil dig selv med Ribbon-tilstand for et velkendt udseende. Eller måske foretrækker du den enkle værktøjslinje med kun dine mest almindeligt nødvendige funktioner. Mulighederne er uendelige.

Temaer

Vælg et af vores kernetemaer, eller prøv vores smukke brugerbidragede temaer for at få UltraEdit til at se ud præcis, som du gerne vil have det. Tag det et skridt videre ved at ændre dit tema eller oprette et nyt fra bunden, så bidrag det tilbage, så resten af ​​vores brugere kan nyde det.

Rediger store filer

UltraEdit er bygget til at redigere store filer, der får andre teksteditorer til at gå ned. Folk, der beskæftiger sig med databaser og store logfiler elsker vores produkt af netop denne grund.

4K UHD-støtte

UltraEdit ser godt ud på Retina og andre ultra high-definition skærme. Ingen grund til bekymring, hvis du endnu ikke er gået over til 4K. Vi står klar til dig, når du gør det.

Multi-platform

UltraEdit er tilgængelig for Windows, Mac og Linux. Selvom du har en af ​​de distroer, som ingen har hørt om, er der en god chance for, at vi muligvis kan hjælpe dig.

3-til-1 licenser

Din personlige UltraEdit-licens er god til op til 3 maskiner på enhver kombination af platforme. Vil du køre på to Mac'er og en Windows boks? Du er klar!

Klik her for at se funktionernes højdepunkter i UltraEdit

Nyheder

Hvad er nyt i UltraEdit 2022

Endnu hurtigere ydeevne, livskvalitetsændringer og en række "under motorhjelmen"-forbedringer til de funktioner, du alle kender og elsker.

I stedet for at tilføje mere funktionalitet til en allerede omfattende liste, indeholder denne udgivelse en række optimeringer, der bidrager væsentligt til en bedre koderedigeringsoplevelse.

I denne udgivelse har vi fornyet vores dedikation til at skabe den bedste kodningsoplevelse baseret på disse tre principper:

 • Ydeevne
  Indlæsningstid, opstartstid og generel Ul-respons er blevet forbedret over hele linjen.
 • Kvalitet
  Små Ul-tweaks og forbedringer af livskvalitet i populære områder som kolonnetilstand, makroer og søgning, blandt andre.
 • Brugererfaring
  Disse tilføjer til en bedre oplevelse for vores brugere. Redaktørens brugervenlighed og ydeevne bør generelt være mere hurtig og intuitiv.

Lær mere om de nye funktioner i UltraEdit

Licenser

Licensmuligheder

Uanset om du kun har brug for et enkelt produkt eller hele pakken af ​​IDM-værktøjer for blot et par dollars mere, kan du vælge den fleksible abonnementsplan, der fungerer for dig.

Hvilket abonnement er bedst for dig?

UltraEditAll Access
UltraEditXX
UltraCompare ProfessionalXX
UltraEdit (mobil USB-version)X
UltraCompare (mobil USB-version)X
UEStudio (Git- og versionskontrolintegration, andre udviklerværktøjer)X
UltraFTP (kraftig FTP-klient med sessionsunderstøttelse)X
UltraFinder (Kraftfuld søgeklient til Windows)X
Valgfri cloud-tjenesterX
Administrative værktøjer (Easy Access Manager)X
Fuldt integreret værktøjssæt til fuld spektrum redigeringX
Teknisk supportXX
Prioritetssupport (gratis med volumenabonnement)X
UltraEdit Licens Comparison Matrix

Systemkrav

System krav og kompatibilitet

UltraEdit til Windows

UltraEdit til Windows kører på alle Windows systemkører Windows 8.1 og senere.

UltraEdit til Mac

UltraEdit til Mac kører på alle macOS systems 10.12 (Sierra) og nyere, kun med understøttelse af Intel-baserede processorer.

UltraEdit til Linux

UltraEdit er en indbygget Linux-applikation. Det does kræver ikke WINE eller noget andet oversættelseslag til installation og brug og vil køre på GNOME og KDE desktops. Vælg den passende installationspakke til din distribution af Linux ovenfor. Hvis din distribution ikke er specifikt angivet, skal du downloade .tar-pakken.

Support

Support

Mange svar på brugerspørgsmål kan findes i forskellige nyttige ressourcer, der er tilgængelige i programmets Hjælp-menu eller på vores hjemmeside. Sørg for at tjekke følgende links for at få hjælp, før du kontakter IDM. Mens vores supportteam reagerer på e-mails meget hurtigt, kan du muligvis finde dit svar hurtigere ved at tjekke vores ofte stillede spørgsmål, strømtip, manual eller forum.

Klik venligst her for at kontakte UltraEdit teknisk support!

Anbefalede ressourcer og links: