Spring til indhold

Signals Notebook

Revolutionér dit laboratorieworkflow med Signals Notebook

Signals Notebook er den eneste fremtidssikrede elektroniske notebook-løsning, der dækker et omfattende sæt af videnskabelige use cases, der spænder over biologi, kemi, formuleringer, analyser og mere. Det vil gøre dig i stand til at forbedre produktiviteten og datagennemsigtigheden gennem forbedret samarbejde, forbedrede arbejdsgange og laboratorieautomatisering. Det driver informerede beslutninger ved at optimere datagenbrug og er placeret i epicentret for enhver videnskabelig digital transformationsstrategi.

Om

Hvad er Signals Notebook?

Driver den digitale transformation

Signals Notebook har en moderne brugergrænseflade som dem på alle dine personlige apps, og behovet for træning er ubetydeligt. Du er i gang på ingen tid. Det er en del af grunden Signals Notebook er den foretrukne elektroniske laboratorie-notesbog for virksomheder med et team på 4 forskere til de største biotek- og farmaceutiske virksomheder i verden. Du vil hurtigt drage fordel af de måder, vores cloud ELN forbedrer på:

 • Intuitiv, træk-og-slip brugergrænseflade
 • Massivt skalerbar med Google-lignende søgeydelse
 • Sociale samarbejdsfunktioner, herunder chat og notifikationer
 • API'er og grænseflader til integration
 • Robust regelbaseret adgangskontrolmodel, inklusive support til CRO'er
 • Skabelonhåndtering med tabel- og formulardesign
 • Struktureret datafangst med behandling og analyse

Den førende enterprise-klar, cloud-native ELN til forskning i store og små molekyler

Signals Notebook understøtter DNA og proteinsekvenser.

SEKVENSERING

Signals Notebook understøtter DNA og proteinsekvenser. Her ser vi en plasmidfunktion valgt for at fremhæve den underliggende sekvens.

fleksibilitet

FLEKSIBILITET

Dybde og bredde til at understøtte en bred vifte af arbejdsgange til skala – herunder kemi, biologi, formuleringer, analytiske videnskaber og materialevidenskab.

Signals NoteBook når over 1 million videnskabsmænd

GLOBAL RÆKKEVIDDE

Over 1 million forskere ved 4000 organisationer regner med Signals Notebook for at hjælpe dem med at strømline deres arbejdsgange.

Signals Notebook er integreret

INTEGRERET

Struktureret datafangst med API'er og interfaces til integration med instrumenter, in-house systems og databaser.

Nyheder

Signals Notebook - Nyheder

Signals Notebook er en intuitiv og effektiv videnskabelig forskningsdatahåndteringsløsning. Skriv dine forskningsdata og eksperimenter op, og træk og slip derefter, gem, organiser, del, find og filtrer data med lethed.

Se de seneste forbedringer

Systemkrav

System Krav

Hardwarekrav
Enhver klientmaskine i mellemklassen med minimum 8 GB RAM burde være tilstrækkelig. Bemærk: Signals Notebook er ikke kvalificeret i øjeblikket på mobile platforme (tablets, telefoner).

Softwarekrav

 • Vi understøtter de fleste moderne browsere som f.eks Chrome, Firefox, Safari 11 og Chromium-baseret Microsoft Edge.
 • For ChemDraw® Web Clipboard-udvidelsen kan Java Runtime Environment 1.7+ være påkrævet i henhold til slutbrugerens operativsystemstem og browser.
 • Redigering i ChemDraw® Desktop kræver ChemDraw® 17.1 eller nyere til pc og ChemDraw® 17.1.1 til Mac. ChemDraw Edit in Desktop 17.1 understøttes i Sierra og High Sierra operativsystemerstem på Mac og Windows 7 og 10.
 • ChemDraw® Edit in Desktop 18.2 understøttes i MacOS High Sierra og Mojave og Windows 7 (32-bit og 64-bit), 8.1 (64-bit) og 10 (64-bit).
 • Redigering i Tibco Spotfire kræver Tibco Spotfire Analyst LTS 10.3 eller 10.10. Tilføjelsesprogrammet SignalsNotebookSpotfireOpener-v1.x.spk skal også installeres på Spotfire-serveren og distribueres til brugeren. Redigering i Spotfire understøttes i Windows 10 systemkun s. Filstørrelsesgrænsen, der understøttes for at åbne og gemme dxp-filer i Spotfire, er 50 MB. Brugere kan ændre større filer via Windows Registerredigering.

Support

Hvis svaret ikke er på produktsiden, bedes du venligst besøge vores Hjælpecenter og indsend din forespørgsel.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support.

Husk altid at informere om hvilken produktversion du har og hvilket styresystemstem du bruger (både platform og version).

Du kan også besøge nedenstående links for at få hjælp: