Spring til indhold

Statistik og dataanalyse

NVivo

Når det kommer til at undersøge et problem, besvare et spørgsmål eller blot give mening om noget, ser vi ofte på information, der hjælper os med at komme derhen, og numeriske eller lineære data vil sjældent give dig det fulde billede. Kvalitative eller ustrukturerede data kan rumme nøglen til rigere indsigt og ægte forskningsopdagelse, der kan revolutionere dine anbefalinger og sætte dig foran feltet.

Stata

Stata er en komplet og kraftfuld statistisk pakke beregnet til forskere inden for alle discipliner. Med Stata, får du alt, hvad du har brug for i én omfattende pakke uden årlige licensgebyrer.

SigmaPlot 15 Splash-skærm

Sigmaplot 15

SigmaPlot er den mest avancerede grafiske og statistiske analysesoftware. Det har længe været industristandarden i det videnskabelige og ingeniørmiljø.

Statgraphics Splash skærm

Statgraphics 19

Statgraphics er en omfattende software til statistisk analyse, datavisualisering og prædiktiv analyse. Det er designet til at gøre datavidenskabens kraft tilgængelig for alle, der indsamler data.

EViews Tommelfingerbillede

EViews 13

I mere end et kvart århundrede, EViews har tilbudt innovative løsninger til økonometrisk analyse, prognoser og simulering. EViews tilbyder akademiske forskere, virksomheder, offentlige myndigheder og studerende adgang til kraftfulde statistiske, prognose- og modelleringsværktøjer gennem en innovativ, letanvendelig objektorienteret grænseflade.

@Risk Tommelfingerbillede

@Risk

Fra det økonomiske til det videnskabelige kan alle, der står over for usikkerhed i deres kvantitative analyser, drage fordel af @RISK. Hvad er chancerne for at tjene penge – eller tage et tab – på dit næste foretagende? Hvad med sandsynligheden for at holde sig inden for budgettet eller have behov for et beredskab? Med @RISK, kan du besvare disse risikomodelleringsspørgsmål og mere – lige i dit Excel-regneark.

Atlas.ti logo

ATLAS.Ti

ATLAS.ti er et kraftfuldt værktøj til kvalitativ analyse af store mængder tekst-, grafiske, lyd- og videodata. Sofistikerede værktøjer hjælper dig med at arrangere, gensamle og administrere materiale i kreativt og systematiske måder. ATLAS.ti hjælper dig på stort set alle områder. Uanset om det er inden for antropologi, økonomi, medicin, sociologi, teologi eller kriminologi, vil ATLAS.ti opfylde dine behov inden for kvalitativ dataanalyse og hjælpe dig med at udføre bedre og mere præcis forskning.


Flere værktøjer til statistik og dataanalyse

XLSTAT

Den førende dataanalyse og statistiske løsning til Microsoft Excel

XLSTAT er en kraftfuld, men fleksibel Excel-dataanalyse-tilføjelse, der tillader 150,000+ brugere i over 120 lande over hele verden at analysere, tilpasse og dele resultater i Microsoft Excel.

SYSTAT 13

Kraftig software til statistisk analyse og grafik

SYSTAT er en alsidig og omfattende statistisk softwarepakke. Den anvender et svimlende udvalg af kraftfulde teknikker til at hjælpe med at udføre mange typer forskning.

SigmaStat 4

Rådgivende statistik for ikke-statistikere

SigmaStat leverer en bred vifte af kraftfulde, men brugervenlige statistiske analyser, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos forskere og ingeniører. Du bliver guidet gennem processen med at vælge den passende test til at analysere dine data, køre testen og fortolke resultaterne i testrapporten.

TableCurve 2D og 3D

Automatiseret kurve- og overfladetilpasning – og ligningsopdagelse

TableCurve 2D og 3D giver ingeniører og forskere magten til at finde den ideelle model for selv de mest komplekse data ved at sætte tusindvis af ligninger lige ved hånden.

PeakFit

Det automatiske valg til spektroskopi, kromatografi og elektroforese

PeakFit bruger tre procedurer (Residuals, Second Derivative og Deconvolution) til automatisk at placere skjulte toppe. Selvom hver af dem er en stærk løsning, kan én metode fungere bedre med nogle datasæt end andre.

LISREL

En skelsættende udvikling i historien om Structure Equation Modeling (SEM)

LISREL-modellen, metoderne og softwaren er blevet synonyme med strukturel ligningsmodellering (SEM). I dag er LISREL dog ikke længere begrænset til SEM. LISREL 11 inkluderer 64-bit statistiske applikationer LISREL, PRELIS, MULTILEV, SURVEYGLIM og MAPGLIM.

GAMS

Generel algebraisk modellering System. Model – Løs – Implementer

Med rod i en række gennemprøvede designprincipper, The General Algebraic Modeling System (GAMS) er en udviklet og moden system der giver dig adgang til banebrydende modellerings- og optimeringsteknologi og teknisk support i verdensklasse håndteret af vores optimerings- og modelleringseksperter på PhD-niveau.