Spring til indhold

Stata 17

Den komplette pakke til dataanalyse, datahåndtering og grafik

Stata er en komplet og kraftfuld statistisk pakke beregnet til forskere inden for alle discipliner. Med Stata, får du alt hvad du har brug for i én samlet pakke. Tak til Stata's brugervenlige miljø, som er bygget op omkring konceptet med peg-og-klik, intuitivt kommandosprog og online hjælp, vil du hurtigt kunne begynde at bruge dette avancerede værktøj. Alle analyser og resultater kan derefter gengives og dokumenteres til dine publikationer.

In Stata, har du hundredvis af statistiske værktøjer og metoder til rådighed. Disse omfatter alt fra grundlæggende til avancerede statistiske metoder og analyser. Stata indeholder også en lang række kommandoer til håndtering af datafiler og store datasæt. Du finder også mange nyttige metoder til at fremstille grafer og statistiske diagrammer af høj kvalitet, som du direkte kan bruge i dine publikationer og artikler.

Stata er tilgængelig for Windows, Mac og Unix/Linux.

INFO

Nyheder

Nye funktioner i Stata 17

Stata 17 blev annonceret den 20. april 2021!

Klik venligst på linket nedenfor for at lære mere om funktionerne i Stata 17:

Nogle højdepunkter af de nye funktioner i Stata 17

Bemærk venligst, at Stata IC-udgaven er blevet omdøbt til Stata BE (Basic Edition)

Borde, der kan tilpasses

Stata er nu klar til at hjælpe dig med at lave både standard- og tilpassede tabeller, uanset om du vil have en tabel til nettet, eller en tabel til dit papir i Word® eller den samme tabel til dit LaTeX-papir.

Bayesiansk økonometri

Stata does økonometri. Stata does Bayesiansk statistik. Stata 17 kombinerer begge for at lave Bayesiansk økonometri.

PyStata— Python og Stata

PyStata giver dig mulighed for at påberåbe dig Stata direkte fra ethvert selvstændigt Python-miljø og til at ringe til Python direkte fra Stata, således stærkt udvidet Stata's Python-integrationsfunktioner.

Jupyter Notesbog med Stata

Nu kan du påberåbe dig Stata og Mata fra Jupyter Notebooks med IPython (interactive Python) kernen, hvilket betyder, at du kan kombinere funktionerne i både Python og Stata i et enkelt miljø for at gøre dit arbejde let reproducerbart og delbart med andre.

Making Stata hurtigere

Stata værdier nøjagtighed og hastighed. Der er ofte en afvejning mellem de to, men Stata stræber efter at give brugerne det bedste fra begge verdener. Vi optimerer og forbedrer løbende vores rutiner for at udnytte moderne computerkraft og algoritmer, så Stata kører endnu hurtigere.

Bayesiansk modellering på flere niveauer

Mange discipliner bruger flerniveaumodeller til at modellere gruppespecifikke effekter, som kan opstå på forskellige niveauer af hierarki. Tænk på regioner, stater indlejret i regioner og virksomheder indlejret i stater inden for regioner. Eller tænk på hospitaler, læger indlejret inden for hospitaler, og patienter indlejret inden for læger indlejret inden for hospitaler.

Og mange flere nye funktioner...

Klik her for en oversigt over alle de nye funktioner i Stata 17:
https://www.stata.com/new-in-stata/

Systemkrav

Systemkrav

 • Windows 10, 8, Windows Server 2019, 2016 og 2012 (kun 64-bit!)
 • macOS 11.0 (Big Sur) eller nyhere til Mac med Apple Silicon og macOS 10.12 (Sierra) eller nyhere til Mac med 64-bit Intel-processorer
 • Enhver 64-bit (Core i3-ækvivalent eller bedre), der kører Linux
 • RAM: 4 GB (MP) og 2 GB (SE og BE)
 • Harddisk: 2 GB

Licenser

Licensmuligheder

Fire udgaver af Stata

 • Stata BE
  Standardudgave af Stata (max 2047 variabler, 2.14 milliarder observationer).
 • Stata SE
  Stata for store datasæt (op til 32 767 variabler, 2.14 milliarder observationer).
 • Stata MP
  En hurtigere version designet til at bruge nutidens maskiner med multicore-processorer og parallel behandling. Leveret af antallet af kerner som MP2, MP4, MP8 osv., 20 milliarder observationer (begrænset af hardwarehukommelse).

Licensmuligheder

 • Single User
 • Netværk
 • Flydende netværkslicenser
 • volumen Licensing

Abonnement for enkeltbruger- og volumen-/netværkslicenser for alle licensmuligheder.

Kontakt os i dag for et tilbud!

Support

Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Vi anbefaler også disse online supportsider og ressourcer: