Spring til indhold

Design-Expert

Design-Expert laver design af eksperimenter (DOE) Let

Lav banebrydende forbedringer af dit produkt og din proces med Design-Expert® software fra Stat-Ease. Skærm for vitale faktorer og komponenter, karakteriser interaktioner og opnå i sidste ende optimale procesindstillinger og produktopskrifter. Sæt flag og udforsk konturer på interaktive 2D-grafer; visualiser derefter responsoverfladen fra alle vinkler med roterbare 3D-plot. Maksimer endelig ønskværdigheden for alle dine svar samtidigt, og overlæg dem for at se "sweet spot", der opfylder alle specifikationer. Design-Expert® gør det utrolig nemt at anvende kraftfulde multifaktortestværktøjer. Prøv det for at se, hvad det kan gøre for at fremskynde din forskning og gøre det til en stor succes.

Vores elitebrugere gav overvældende positiv feedback til vores afsløring af SE360 ved 2021 Stat-Ease DOE Topmøde,” siger
Martin Bezener, præsident og CTO for Stat-Ease. "Dens nye funktioner, især Python-værktøjerne,
udvide horisonten af ​​vores software enormt.Avancerede eksperimentatorer får alle de kraftfulde og
intuitive funktioner ved Design-Expertplus meget mere.

Om

Om Design-Expert

Lav banebrydende forbedringer af dit produkt og din proces med Design-Expert software. Skærm for vitale faktorer og komponenter, karakteriser interaktioner og opnå i sidste ende optimale procesindstillinger og produktopskrifter. Sæt flag og udforsk konturer på interaktive 2D-grafer; visualiser derefter responsoverfladen fra alle vinkler med roterbare 3D-plot.

Maksimer endelig ønskværdigheden for alle dine svar samtidigt, og overlæg dem for at se "sweet spot", der opfylder alle specifikationer. Design-Expert gør det utrolig nemt at anvende kraftfulde multifaktortestværktøjer. Prøv det for at se, hvad det kan gøre for at fremskynde din forskning og gøre det til en stor succes.


Design af eksperimenter (DOE) Lavet kraftfuldt

Design dit eksperiment med Design-expert

Design dit eksperiment

Design-Expert giver kraftfulde værktøjer til at udforme et ideelt eksperiment på din proces, blanding eller kombination af faktorer og komponenter. Når du er i tvivl, kan du bygge den kraftig via in-line effektberegninger og muligheden for at tilføje blokke og midtpunkter. Design-Expert's designguider og intuitive layouts, såsom stoplyskonfigurationen for to-niveaus factorials, gør det hele meget nemmere, end du overhovedet kunne forestille dig. Tjek det ud!

Analyser dine data med design-expert

Analyser dine data

Design-Expert gør det nemt at se, hvad der om noget viser sig som statistisk signifikant, og hvordan man modellerer resultaterne mest præcist. Det giver den tillid, du har brug for til at præsentere og måske offentliggøre dine resultater. Tag ikke vores ord for det, test det af med et eller flere af de datasæt, der følger med softwaren.

Visualiser dine resultater med Design-expert

Visualiser dine resultater

Design-Expert tilbyder et bredt udvalg af grafer, der hjælper dig med at identificere iøjnefaldende effekter og visualisere dine resultater. Dens output skaber et stærkt indtryk, når du kommunikerer dine resultater til supervisorer og kammerater. Download den gratis prøveversion i dag, skim gennem selvstudiet på responsoverfladen under 'Hjælp', og se selv.

Nyheder

Design-Expert nyheder

Version 13 of Design-Expert® inkluderer mange nye tilføjelser til dets design-, analyse- og visualiseringskomponenter. Alt sammen gjort, mens vores intuitive og brugervenlige grænseflade bevares intakt.

ny i design-expert 13: Design Space Augmentation Wizard

Nyt i DX13: Design Space Augmentation Wizard

Udvid, sammentræk eller flyt dit designrum for at finpudse et optimalt område. DX13's guide gør dette nemt for både proces- og blandingsdesign. Genbrug eksisterende data (eller fjern nogle) og få mest muligt ud af dit eksperiment!

Nyt i DX13: Poisson Regression

Nyt i DX13: Poisson Regression

Brug Poisson-regression til at tilpasse mere præcise modeller, når svaret er tælledata (diskrete, ikke-negative), såsom antallet af defekter pr. enhed eller antallet af forekomster pr. tidsperiode.

Nyt i DX13: Flere analyser

Nyt i DX13: Flere analyser

Modeller nemt ethvert svar på forskellige måder for nemt at sammenligne dem. Du skal blot trykke på plus-knappen (+) på Analyse-grenen og prøve forskellige modelreduktionsmetoder eller -transformationer. Vælg den bedste analyse til at nå optimeringsmål.

Seneste udgivelse: Version 13!

Frigivelsen af Design-Expert udgave 13 indeholder mange nye tilføjelser til dets design-, analyse- og visualiseringskomponenter. Alt sammen gjort, mens vores intuitive og brugervenlige grænseflade bevares intakt.

seneste realase: Design-expert 13!

Systemkrav

Design-Expert System Krav

Windows Installation
Minimum hardware og driftssystem krav:

Komponent minimum
Processor 1 GHz
Harddisk 250 MB ledig plads
Hukommelse 2 GB
Skærm 1024×768
Driftssystem    Windows 8/ 8.1 /Windows 10

MacOS installation
Minimum hardware og driftssystem krav:

Komponent minimum
Processor 1 GHz
Harddisk 250 MB ledig plads
Hukommelse 2 GB
Skærm 1024×768
Driftssystem    MacOS 10.12 eller nyere

https://www.statease.com/docs/v13/macos-installation/

Licensmuligheder

Køb en

Inkluderet:

 • Vedligeholdelsesopdateringer
 • E-mail Support

Inkluderet for 1. år:

 • Nye versionsopgraderinger
 • Telefon Support

Abonnement

Inkluderet:

 • Reduceret takst for fornyelse
 • Vedligeholdelsesopdateringer
 • Nye versionsopgraderinger
 • E-mail Support
 • Telefon Support

Netværk

Inkluderet:

 • 3, 5 eller 10 flydende sæder
 • Vedligeholdelsesopdateringer
 • Nye versionsopgraderinger
 • E-mail Support
 • Telefon Support

Support

Design-Expert Support

Alfasoft tilbyder gratis teknisk support til alle vores kunder.

Beskriv venligst dit problem så detaljeret som muligt, når du kontakter vores support. Husk altid at oplyse om dit serie-/licensnummer, produktversion og dit operativsystemstem.

Du kan også besøge nedenstående links for at få hjælp: